2019. 02. 20., szerda, 16:00

A legjobb könyvek, amiket beszerezhetsz a Kaposvár Plázában!

Lassan beköszönt a tavasz, ám addig is a hidegebb estéken mi is lehetne jobb választás, mint bekuckózni otthon, és egy jó könyvbe feledkezni. Éppen ezért néztünk körbe a keménykötésűek között, hogy melyek azok, amiket mindenképp el kell olvasnotok sőt, könnyedén be is tudjátok őket szerezni a Kaposvár Plázában. 

A Libri sikerlistáját végigböngészve, mi ezeket a könyveket ajánljuk számotokra:

Életrajzok

 

Ha szeretitek az önéletrajzi könyveket akkor tökéletes választás lehet az egykori first lady, Michelle Obama könyve, az Így lettem, amiben megismerhetitek korunk egyik ikonikus alakját.

 

Szórakoztató irodalom

 

A Harry Potter fanoknak kötelező olvasmány a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei eredeti forgatókönyve, ami olyan részletekbe kalauzol el bennünket, amik összekötik az új filmeket Harry kalandjaival. 

 

Erotikus

 

A szürke ötven árnyalata óta igazán nagy népszerűségnek örvendenek az erotikus művek - ha lehet őket így nevezni - és szép számra készülnek is folyamatosan belőlük az újabbnál-újabb kötetek. Ezok közül is ajánlunk egyet számotokra, mégpedig a jelenleg egyik legnépszerűbbet, az Ui.: Kívánlak - ...és most meg is szerezlek c. könyvet. 

 

Pszichológia

 

A társadalomtudományok terén sem hagyunk titeket cserben, és az Idiótákkal körülvéve - Hogyan értsük meg azokat, akiket lehetetlen megérteni? című könyvet ajánljuk figyelmetekbe, ami egy hasznos útmutató lehet embertársaink megértéséhez. 

 

Gasztronómia

 

A Magyarország finom - Szívem csücske ország sarka Borbás Marcsi útikönyve, ami olyan helyekre kalauzol el minket, amelyekkel szoros szál fűzi össze. Könyvében megismerhetjük ezeknek a tájaknak a gasztronómiáját, lenyűgöző képi világgal és személyes vallomásokkal vegyítve. 

 

Nektek melyik a legszimpatikusabb?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: