Beküldés

2019. 02. 13., szerda, 10:16

Létrehozták a Kaposvári Kóborkák csoportot, ahol a gazdátlan állatkák visszatalálhatnak otthonaikba!

Alig egy hete írtunk róla, hogy az elmúlt időben özönlenek a posztok a Facebookon, amik eltűnt állatkákról szólnak. Nem is csoda, hogy az egyik állatbarát ennek okán létrehozott egy csoportot, ami Kaposvári Kóborkák névre hallgat, és az elkóborolt négylábúakat hivatott ily módon visszasegíteni otthonaikba. 

A csoport szerda reggel jött létre és már 258 tagot számlál, ám ebben az esetben fontos, hogy minél több emberhez eljusson a híre, hiszen minél többen vannak, annál nagyobb az esély, hogy valaki felismerje, vagy megtalálja az elkóborolt kedvencét. 

 

 

Olyan posztokat várnak a tagoktól amik gazdátlan állatokról szólnak, kutyusokról, cicákról, de szívesen segítenek tengerimalacon és teknősön is. A szomorú gazdik, akik haza várják eltűnt kedvenceiket is posztolhatnak a csoportba, hiszen hátha valaki látta valahol kedvenceiket.

 

 

 

A csoport kizárólag Kaposvár és közvetlen környékén talált vagy elkóborolt állatkákat gyűjt össze, hogy rendezett módon és átláthatóan sorakozzanak egymás után a posztok róluk.

 

 

Csatlakozzatok ti is hozzájuk ezen a linken!

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!