2019. 02. 12., Kedd, 15:00

Tudja meg a város - Megnyitott a Burger & Beer!

A nap, amire annyira vártatok, végre eljött: az Újpiac tér 4. alatt, a néhai Grund Bár helyén megnyitott a Burger & Beer. Kaposvár legújabb vendéglátóhelye a Kapos street food kibővített változatának tekinthető, az utcakaják mellett pedig a prémium sör hullámot is igyekeznek meglovagolni. A nyitás pillanatában néztünk be a trendire pimpelt helyre, és ha már ott voltunk, belekóstoltunk pár újdonságba is.

A dizájnt jól sikerült továbbvinni a Kapos street food Noszlopy utcai arculatából, azt a fiatalos, közvetlen érzést, amiért szeretjük őket. Ezzel együtt a megszokott harapnivalókat, így a burgereket, hot-dogokokat, prémium termékeket az összes nagy kedvenccel együtt áttranszportálták, kiegészítve számos izgalmas újdonsággal. 

Megjelentek a palettán a burritok - csirkés, chilis-babos, vega töltelékekkel -, az extra gofrik - banana split, tarte tatin, peach melba feltétekkel -, és desszertújdonságként a profiterol.

Érdemes szót ejteni a sörkínálatról, mely a prémium import söröket helyezi előtérbe. Csapról a nagynevű cseh Bernard három féle sörét mérik, és az üveges felhozatal is tartalmaz izgi tételeket, spanyol, ír, angol, német nedűket. 

Hamarosan jövünk egy kajateszttel is, ti pedig látogassátok meg őket még melegében, ilyen boldogan várnak benneteket:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: