2019. 02. 08., péntek, 13:52

Késsel fenyegettek meg egy nőt egy kaposvári parkolóban - A rendőrség szemtanúkat keres!

Szemtanúkat keres a rendőrség egy kaposvári parkolóban történt bűnesettel kapcsolatban.

2019. január 8-án a reggeli órákban egy kaposvári bevásárlóközpont parkolójában egy hölgy épp a kocsijába pakolt be, amikor egy ismeretlen férfi a háta mögé lépett, a vállánál fogva maga felé fordította és egy kést tartott felé. A hölgy az elkövető és az autó ajtaja közé szorult, ezért ijedtségében meglökte a férfit és kiabálni kezdett, így ki tudott szabadulni.

A nyomozók azonosították és január 19-én elfogták a 40 éves tettest, akit – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgattak ki és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A sértett elmondása szerint a parkolóban az esetet követően 4-5 ismeretlen férfitől kért segítséget.

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akiktől a hölgy az esetet követően segítséget kért, illetve akik látták az eseményt, és azzal kapcsolatban információval rendelkeznek.

 

Jelentkezni lehet

személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán a Kaposvár, Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: