2019. 02. 08., Péntek, 11:00

Kaposvárra jönne az egyik legnagyobb önkiszolgáló mosoda

Franchise partnereket keres városunkban is a Bubbles mosodahálózat.

Kaposvárt is feltűzte térképére a Bubbles, hiszen a népszerű önkiszolgáló mosodalánc terjeszkedni szeretne, és Franchise partnerek segítségével az országban minden nagyobb városban megjelenne, köztük Kaposváron is.

Oldalukon most megjelent egy felhívás, melyben részletesen leírják, hogy milyen feltételek szükségesek a partnerséghez, miért jó ez a partneri viszony mindkét félnek, és kiket tekintenek ideális társnak.

A Bubblesről egyébként annyit kell tudni, hogy Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata, melynek üzleteiben nagyméretű mosó- és szárítógépekkel nagyjából 1 óra alatt lehet akár több zsáknyi ruhát is kimosni és megszárítani. A folyamat teljesen önkiszolgáló, személyzet nélkül működik, viszont mosószer és öblítő a helyszínen a rendelkezésünkre áll. A Bubbles üzletek általában non-stop működnek, nem túl drágák, és az ország számos pontján megtalálhatóak, kivéve Kaposvárt, amely úgy tűnik, a következő hetekben-hónapokban akár változhat is, más kérdés viszont, hogy mennyire lenne egy ilyen üzletnek létjogosultsága városunkban.

Mit gondoltok, kell egy ilyen mosoda Kaposvárra, és ha igen hova?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: