2019. 01. 31., csütörtök, 15:23

Pörgős filmekkel köszönti a februárt a Kultik mozi! - A 74nullanulla hétvégi moziajánlója

Két, saját műfajában kiemelkedő alkotással rukkol elő a kaposvári Kultik február alkalmából, míg az Instant család egy tökéletesen eltalált családi vígjáték, addig a Vihar előtt egy igazi székbepréselő thriller formájában ölt testet.

Nyernél két jegyek a Kultik moziba? Most ITT az esély!

 

Instant család

Mikor erről a kevésbé rommá promózott filmről először hallottunk, némileg megriadtunk, hiszen a rendező Sean Anders nem nyűgözött le minket sem a Förtelmes Főnökök 2 sem pedig a Megjött apuci filmjével, utóbbinak második részéről pedig már beszélni se szeretnénk. Félve lestünk hát bele az Instant család nevezetű új alkotásába, amely viszont kellemes meglepetésként hatott. Lehet, hogy a történet földhöz ragadottsága vette el a szívünket, hiszen a rendező saját sztoriját viszi vászonra, miszerint egy idősebb házaspár a gyerekvállaláskor az örökbefogadást választja, ráadásul nem is egy, hanem mindjárt 3 kölyök személyében.

 

 

A film remekül mutatja be az ilyenkor feltünedező hibapontokat, a két család egyesülését, a veszekedéseket, az örömöket és a teljes összehangolódás folyamatát, mindezt pedig olyan természetes poénokkal vegyítve, amelyeken bármelyik hétköznap tudnánk nevetni, talán épp azért, mert már mi is elsütöttük párszor. A teljesen hétköznapi stílus, a nem várt, mégis megszeretett kis lurkókkal az élen egészen helyes kis családi vígjátékot eredményez, amelyet nyugodtan tudunk ajánlani minden korosztálynak. A kaposvári Kultik moziban a következő időpontokban tudjátok csekkolni: 

 

Péntek: 13.30, 18.00, 20.15

Szombat: 13.30, 18.00, 20.15, 22.30

Vasárnap: 13.30, 18.00, 20.15

 

Előzetes:

 

Vihar előtt

Egészen impozáns szereplőgárdát sikerült összerántania Steven Knight rendezőnek, hiszen nem is egy Oscar-díjas színész szált fel arra a bizonyos hajóra, amely körül forog majd a Vihar előtt. Már az előzetesek során is feltűnnek a vitathatatlanul thrillerre hajazó jelek, hiszen van itt minden. Titkok, exek, barátok, ellenségek, gyerekek, szex és erőszak. Mi kellhet még egy fordulatos mozihoz? Hát egy jó történet, amellyel el is lett látva a Vihar előtt, hiszen Dill akit Matthew McConaughey alakít egy magányos, csendes hajóskapitány, aki turistákat visz ki a nyílt karib-tengerre pecázni, így elütve az időt, ami a hátralévő széthullott életéből még vissza van.

 

 

Ám a nyugodt vizet hirtelen felkavarja exfelesége, aki a viszony mellett valami mást is akar Dilltől: ölje meg az őt és gyermekét bántalmazó jelenlegi férjét. A kétes érzések közé szorított férfi azonban nem könnyen áll kötélnek, viszont a felesége igazán ügyesen mozgatja a szálakat, így már sem a szereplők, sem a nézők nem tudhatják, mi sül ki ebből az izgalmas thrillerből. Viszont ha kíváncsiak vagytok a csavarokkal teletűzdelt alkotásra, az alábbi időpontokban a végére járhattok a kaposvári Kultik moziban:

 

Péntek: 18.20

Szombat: 18.20

Vasárnap: 18.20

 

Előzetes:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: