Alig jött ki erre a szezonra a Deseda Kapuja új étlapja, máris újabb eseményekre lehetünk figyelmesek az étterem háza táján, hiszen február 6-án egy különleges borvacsorára invitálják a nagyérdeműt.
Kicsit több mint egy hét múlva, szerda délután hat órától Streit-Zagonyi borok vendégeskednek majd a Deseda Kapuja éttermében, ami mellé egy négy fogásos vacsorával szeretnének meglepni benneteket.
A következő fogásokkal kedveskednek majd a Streit - Zagonyi borászat nedűi társaságában:
Vendégváró előétel:
- Karamellizált kelbimbó, csicsóka püré, ropogós mangalicafül, zöldalma
Leves:
- Karalábés gyökérkrémleves, petrezselymes olaj, tépett libahús, libatepertő, téli szarvasgomba
Főétel:
- Magyar tokhal, füstöltkápia rizottó, feketerépa chips, savanyított cukorborsóvirág, sült mogyoróhagyma
VAGY
- Bárány french racks, sült kelkáposzta, vaddisznó jus, szifonos burgonyapüré hab, karamellizált barna gomba
Desszert:
- Céklapuding, rozéban dagasztott aszalt szőlő, barnacukor ropogós
A különleges borokban és ételekben gazdag vacsorára még akad pár hely, amiről több információt az esemény Facebook oldalán tudtok szerezni.
Ne hagyjátok ki!