2019. 01. 28., hétfő, 14:36

Rendőrök fűtöttek be egy rászoruló somogyjádi családnál!

Egy idős hölgytől érkezett a bejelentés a hétvégén, hogy meghibásodott a kazánjuk és nem tudják megjavítani, ezért ő és beteg fia nem tudnak befűteni. A helyszínre érkező rendőrök segítettek megoldani a problémát.

A Somogyjád Rendőrőrsre jelzés érkezett a hétvégén, hogy egy helyi idős hölgy és beteg fia nem tudnak befűteni. A körzeti megbízottak ezt követően megjelentek a háznál, ahol a 65 éves nő elmondta, hogy fatüzelésű kazánjuk meghibásodott, a fűtéshez szükséges víz nagy része elfolyt. Az egyenruhások felvették a kapcsolatot egy szerelővel, aki térítésmentesen segített a szükséges javításokban. A rendőrök közel 200 liter vizet hordtak – amelyet a szomszédok ajánlottak fel –, majd befűtöttek.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy amennyiben lakókörnyezetükben valaki segítségre szorul - különös tekintettel a hideg időjárás miatt -, cselekedjenek, jelezzék az illetékes hatóság felé! Amennyiben rendőri segítségre van szükség, hívják a 112-es központi segélyhívó számot! Az odafigyelés életet menthet!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: