2019. 01. 23., szerda, 15:27

Most mi lesz! Töredezni látszik a világrekorder tojás!

Ha nincs semmi hír, az jó hír - tartja a mondás, és lehet, hogy erre a következtetésre juthatunk, ha az internet világa manapság leginkább egy tojással van elfoglalva.

Mert bizony egy sima, egyszerű, szinte minden háztartásban megtalálható tojás az internet új sztárja. És nem csak az interneten, de azon kívül is arat, hiszen a kis tojáska nagyra tört, és elhappolva Kylie Jennertől a 18 millió lájkos világrekordot, simán összekalapozott 50 millió kedvelést! Pedig tényleg csak egy tojásról van szó, nézzétek csak:

Nos, a tojás és annak gazdája azóta is nagy sikernek örvend, bár nem tudjuk, hogy ki volt az ötletgazda valamint, hogy a tojásban lapul e valaki, de nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan ezt is megtudhatjuk, hiszen nemrégiben folytatta a képsorozatot az Instagram oldal, amely képen egy apró repedés vehető észre főhősünkön. 

Ha még ez nem lenne elég, most továbbterjedt a sebesülés, ezzel pedig az oldal tulajdonosa teljes lázban tartja az internet népét, és mindenki azon gondolkozik és veszekszik, hogy vajon mi lesz akkor, ha teljesen feltörik a tojást. Előbújik egy csibe, vagy egy sárkány, esetleg csak ebből lesz a reggeli? Egy biztos, az ötletgazda hatalmas koponya, hogy egy tojással képes volt megbolondítani az egész világot!

 

Emeljük kalapunk és várjuk a fejleményeket!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: