2019. 01. 22., kedd, 14:43

Kapostüskevári csomópont - Gyalogosok elől továbbra is elzárva

Ugyan az új, korszerűsített kapostüskevári csomópont hivatalos átadása már tavaly decemberben megtörtént, a gyalogosok számára továbbra is fejtörést okoz az átkelés.

 

Ez ugyan nem a bonyolultságának vagy a félreérthető tábláknak köszönhető, azokkal semmi gond, a baj inkább az átkelőket elzáró méteres kordonokban keresendő. Ezek a kerítések már az építkezés során előtűntek, és bár a tervek szerint még decemberben el kellett volna tőlük köszönni, még mindig az eredeti helyükön vannak.

 

 

A csomópont Vásártéri út felöli szakaszán azért sincs továbbra sem engedélyezve a gyalogos és kerékpáros áthaladás, mivel úgy tűnik, hogy a MÁV decemberre ígért biztosítóbetétei nem érkeztek meg, a szakemberek nem hagyták még jóvá a csomópont ezen szakaszát, így a gyalogosoknak továbbra is a túloldalon van lehetősége átkelni a csomóponton.

 

 

Többször is láttunk viszont olyan közlekedőket, akik mit sem törődve az autós forgalommal, az úttesten kerülik meg a lezárt részt, ezzel nem kis kockázatot vállalva. Reméljük hamarosan megoldódik a probléma, még mielőtt nagyobb baj származna a lezárásokból, és a könnyelmű gyalogosok átkelési módszereiből.

 

Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: