2019. 01. 15., Kedd, 14:11

Túráztál már vulkánokon? - Magyar fejlesztés forradalmasítja a sablonos utazásokat

Irány Olaszország, had tartsam meg a pisai ferde tornyot! Nekem nincs még profilképem a zakynthosi öbölből! Másszunk fel a Szabadság hídra, kell az Instára!

Elég sablonossá váltak az utazások, legalábbis ha a közösségi oldalakra feltöltött képeket nézzük, amelyek javarészt a fent leírtakból tevődnek össze. Ezt próbálná meg újragondolni egy magyar csapat, jelesül a Trekhunt startup. A már megszokott vonalalak és célpontok helyett igazán egyedi, aktív kikapcsolódásokat gyűjtenek össze és ajánlanak azoknak, akik valami újra vágynak.

A Trekhunt jelenleg a Budapest-Szófia-Heidelberg vonalon mozog, de a tervek szerint a hálózatukat világméretűre fejlesztenék, amelyre minden esélyük meg is van, hiszen már most a világ két legnagyobb túraszervező ügynökséggel kerültek partnerségbe, akik kifogyhatatlan számú egyedi utazási lehetőséggel rendelkeznek.

Elég csak az oldalukra pillantani, és máris nézzük a naptárunkat, hogy mikor tudunk elszabadulni a melóbol kicsit, és túrázzunk az Indiai-óceán közepén néhány vulkánon, vagy kerekezzünk Hollandiában a tulipánok földjén, esetleg Madeira hegyeire kapaszkodjunk fel. Egy biztos, ilyen élmények nem mindennap jutnak az ember eszébe, ezért is érdemes a nyaralás megtervezése előtt az ő ajánlataikra is vetni egy pillantást.

Na, mi mentünk is egy vulkántúrára!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: