2019. 01. 08., kedd, 11:39

Brutál téli leárazások várnak rátok!! - Összeszedtük hol és mennyiért vásárolhattok a Plázában

Lassan január közepét tapossuk, ezért sem lepődtünk meg rajta, hogy elkezdődtek a nagy téli leárazások. A Kaposvár Plázába betérve szinte mindegyik üzletben féláron lehet megtalálni a termékeket, ezért futottunk egy kört és összeszedtük, hogy hol, mennyiért vásárolhattok akciósan. 

J. Press

 

A J. Press és Triumph üzletben a Pláza közepén már sokkal olcsóbban vásárolhatunk a megszokotthoz képest, hiszen a harisnyákat és fehérneműket akár 30 - 50 százalékos kedvezménnyel beszerezhetjük. 

 

H&M

 

A H&M-ben az új kollekció mellett rengeteg ruhadarabot és kiegészítőt most akár 50 százalékkal olcsóbban megvásárolhatunk. 

 

Saxoo London

 

A férfi termékeket árusító üzletben is féláron szerezhetünk be rengeteg mindent. 

 

Cosmos

 

A Cosmosban igazán magasra csaptak az akciók, hiszen a boltban kapható ruhákra már 70 százalékos kedvezménnyel lecsaphattok. 

 

Mantrani

 

Ha kicsit elegánsabb lépőkre vágytok, a Mantraniban 20-tól egészen 50 százalékos leárazásokkal várnak, ám érdemes sietni, mert az akció csak a készlet erejéig szól. 

 

Devergo

 

A Plázában található Devergo üzletben az utolsó szakaszához értek az akcióknak, így pedig 50%-os kedvezményekkel várnak benneteket. 

 

Persona

 

A téli akciójuk keretén belül a Personaban 30 %-kal olcsóbban tudjátok megvásárolni a számotokra tetsző ruhákat és cipőket. 

 

Balance

 

Az ugyancsak férfi ruhadarabokat árusító üzlet, a Balance is árzuhanást hirdetett, így inget vagy zakókat 20 - 50 %-os kedvezménnyel vásárolhattok náluk.

 

Tally Weijl

 

A kaposvári lányok egyik favorit üzlete sem hagy benneteket akciók nélkül, most akár az alap ár feléért megvehetitek a számotokra tetsző holmikat.

 

SportFactory

 

A sneakerek imádói most biztosan örülnek, hiszen a PlayersRoom helyére érkezett SportFactoryban akár 70%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a legszuperebb lépőket. 

 

Ti melyik bolt leárazásának örültök a legjobban?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: