2019. 01. 07., hétfő, 17:09

Mi jobb a két kameránál? Három! Triplázni készül az iPhone

Nem gondoltuk volna, hogy az iPhone 7 Plus-nál bemutatott dupla kamerás rendszert még lehet fokozni, az almásoknak mégis sikerült.

Ahogy az lenni szokott, elkezdtek szivárogni a 2019-es új iPhoneok specifikációi, elsőként pedig máris az egyik legfontosabb újításról, a kamerarendszer fejlesztéséről kaptunk néhány képet. A szivárogtató az OnLeaks és a digit.in volt, akik egyöntetűen csak iPhone XI-ként jellemzik az új eszközt.

 

 

Az eddig megszokott, egymás alatt elhelyezkedő két kamera mellé társul majd egy harmadik, amely felett egy LED, alatta pedig egy mikrofon kapott helyet, ráadásul mindezt a már megszokott, hátlapból kidomborított formában.

 

 

Az idei évben is három készülékre lehet számítani iPhone fronton, az XR utódja, valamint az XS és az XS Max továbbfejlesztése fog majd valószínűleg a boltok polcaira kerülni. Az árak miatt amúgy is viharos ellenszenvet kiváltó Apple a három kamerás rendszernek köszönhetően várhatóan csak tovább növeli telefonjai vételárát, így könnyen elképzelhető, hogy már több mint félmillió forintért foghatjuk majd a kezünkbe az új csúcsmodelleket.

 

Megér nektek három kamera ennyit?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: