Január 12-én elstartol Kaposvár legújabb bulisorozata! - Debütál a DZSEM

2019. 01. 04., péntek, 16:00

Január 12-én elstartol Kaposvár legújabb bulisorozata! - Debütál a DZSEM

Az új évvel egy újfajta party-koncepció érkezik Kaposvár belvárosába, január 12-én debütál a DZSEM.

A havonta jelentkező rendezvénysorozat a Corner rendezvénytermében kerül megrendezésre, de a helyszín eddig megszokott eseményeitől teljesen eltérő formában. Célja azt a közönséget kiszolgálni, akik eddig nem találtak olyan helyet Kaposváron, ahova szívesen lejárnak.

Azoknak, akik jártak mostanában a helyszínen, feltűnhetett hogy egy masszív arculatváltáson esik át, melynek célja, hogy a nyitóbulira egy igazi funky oázist varázsoljanak. Ezzel el is árultuk, hogy a bulik zenei része a minőségi funky köré épül, mely kiegészül a szintén népszerű RnB és latin ritmusokkal. Hogy az ütemek a lehető legtökéletesebb formájukban jussanak a fületekbe, és hogy a retinák is megkapják a magukét, vadiúj hang- és fénytechnika is érkezik a színtérre

 

Egy kis darab a megújuló helyszínből

De nem csak az extra dekorációs elemek és az igényes zenefolyam különböztetni meg ezt a partyt az eddigiektől. A szervezők szeretnék, ha a közönség szakítana azzal a trenddel, hogy a kocsmázás után indulnak táncolni. Miért ne alapoznátok a helyszínen, ahol jó a társaság, korrekt áron mérik az italt és színvonalas háttérzene szól? Az elképzelést korai zenés starttal és 21 óráig 100%-ban lefogyasztható belépőjeggyel olajozzák, az italokat pedig Gősi Bálint, a régió kedvenc bártendere mixeli.

A warm up után az est formabontó módon folytatódik, különböző stílusú zenei blokkokra bontva, melyekhez egy-egy italakció is társul. Az aktuális történéseket a házigazda, Bekker Dávid vezényli, aki gondoskodni fog róla, hogy tényleg úgy érezzétek, rólatok szól ez az est. A dj pultba a Black Night sorozat házigazdái, Novák Tomi (Dj Nova) és Szilvai Tomi (Vooduu) állnak be, akik a CD-k mellett a bakelit korongokat is előszeretettel pörgetik.  

 

Kövessétek a DZSEM facebook oldalát, hogy elsőkézből értesüljetek a hírekről, akciókról!

Ha szeretnétek ingyen résztvenni a nyitóbulin, játsszatok velünk ITT, 10 jegyet sorsolunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: