2019. 01. 03., csütörtök, 13:20

Szemkápráztató filmekkel indítja az évet a Kultik mozi!

A látványvilágra nem lehet majd panaszunk, ha a kaposvári Kultik mozi két új filmje közül választunk az év első napjaiban.

Kedvet kaptál egy kis mozizáshoz? Játssz velünk ITT és nyerj egy páros jegyet a Kultikba!

 

Ragadozó városok

Igazi felüdülés a sok szuperhős között találni egy olyan blockbustert, amely látványvilágával és egyedi történetével rögtön felhívja magára a figyelmet, hiszen ki hallott már sétáló városokról, amelyek egymásra vadásznak? Ugye, mi sem! Az elkerülhetetlen apokalipszis eme filmben is elérte az emberiséget, ám egy teljesen új módon vészelte át társadalmunk a katasztrófát, mint ahogy azt bárhol máshol láthattuk volna. Városok keltek útra, és a grandiózus steampunk világban a halál teljesen hétköznapi dolognak tűnik, kivéve ha az ember a mozgó London városában tengeti napjait. 

 

 

A rettegett város ugyanis a legerősebb kollektíva a bolygón, amely sorra kebelezi be a kisebb településeket további erőforrások reményében. Egy ilyen ütközet során ismerjük meg főhősünket is, Hestert, aki London vezetőjének életére tör, ám mivel sikertelenül végződik próbálkozása, menekülni kényszerül. A véletlen folytán egy múzeumi dolgozó Tom is a városhatáron kívül kerül, így sorsuk összefonódik, hogy túléljék a külvilágban rájuk leselkedő veszélyeket. A hihetetlen látványvilággal és rengeteg újdonsággal teletűzdelt alkotást a következő időpontokban tudjátok meglesni a kaposvári Kultik moziban:

 

CSÜTÖRTÖK: 15.30, 18.00, 20.30

PÉNTEK: 15.30, 18.00, 20.30

SZOMBAT: 15.30, 18.00, 20.30

VASÁRNAP: 15.30, 18.00, 20.30

 

ELŐZETES:

 

Űrdongó

A Transformers filmekre évek óta rájár a rúd, amilyen bizalomgerjesztően kezdte a rajongók körében, olyannyira elbukott az utolsó alkalommal, így nagy meglepetésre adott okot, mikor bejelentették, lesz még belőle film. Csak kicsit átkozmetikázzák a történetet. És de jól is tették! Fogták a robotok közül az egyik legkedveltebb karaktert, adtak mellé egy szerethető figurát, kicsit lecsapoltak a robbantgatások és ellenfelek számából, és elkezdtek elölről mesélni egy történetet. 

 

 

Egy történetet, amely elég kiszámítható, mégis magávalragadó, amint a Földre menekült, memóriáját vesztett Űrdongó társra lelt egy fiatal lány személyében, aki bármennyire is ember, mégsem találja a helyét a társadalomban. A két elveszett gyermek így vállvetve próbálja meg kiverekedni magát a rájuk váró veszélyekből, amely két álca, valamint egy elég kemény öklű katona személyében testesül meg. A sárga bogárhátú történetét az alábbi időpontokban lehet meglesni a Kultikban:

 

CSÜTÖRTÖK: 14.30, 15.30, 20.20

PÉNTEK: 14.30, 15.30, 20.20

SZOMBAT: 14.30, 15.30, 20.20

VASÁRNAP: 14.30, 15.30, 20.20

 

ELŐZETES:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: