2018. 12. 17., hétfő, 12:04

Nem tudod még hol szilveszterezz? Köszöntsd a 74nullanullával az új esztendőt!

​Immár szokásunkká vált, hogy szilveszter éjjelén hónunk alá kapjuk kameránkat, fogunk pár havert, és bevetjük magunkat a kaposvári kavalkádba. Idén sem lesz ez másképp, viszont ezúttal bárki velünk tarthat és elmondhatja a véleményét az év utolsó napján!

Egyetlen éjszakára tehát bárki lehet a 74nullanulla riportere, véleményvezére vagy csak ivópartnere. Ezúttal szeretnénk, ha ti is csatlakoznátok hozzánk, hogy együtt lessük meg, mi is történik szilveszterkor Kaposváron. Kérdezd te az embereket, mond el a véleményed az adott hely hangulatáról, ötletelj, hogy mit lehetne még csinálni, vagy egyszerűen csak érezd jól magad, és pukkants velünk néhány pezsgőt a 2019-es év örömére! Tavaly egyébként így ünnepeltünk:

Mi az ütemterv?

Huhh, nem mondunk újdonságot akkor, ha ezt elég nehezen tudjuk belőni. Mindenhol szeretnénk azért eltölteni egy kis időt, lelejmolni a kínálatot, átérezni a hangulatot és nem szeretnénk túl feszessé tenni az éjszakát, ezért csak nagyjából tudjuk belőni a színhelyeket. (A megállók természetesen nem véglegesek, menet közben változhatnak)

 

  1. Volga - 21.30
  2. Cafe & Joy - 22.00
  3. New York Cafe - 23.00
  4. Kossuth tér - 23.30
  5. Eleven Kultúrbisztró - 00.30
  6. Ahol még lesz hely - 1.30

 

Csatlakoznék! Mit kell tennem?

Igazából semmi extrát, írj nekünk Facebook oldalunkon, vagy e-mailt a 74nullanulla@gmail.com címre, és leegyeztetjük a részleteket. Egyébként ha ezzel elmaradnál, akkor sincs baj, a belőtt időpontokban az adott helyszíneken leszünk, így ott is bátran csatlakozhattok hozzánk, koccinthatunk és köszönthetitek velünk az új esztendőt.

 

Jól hangzik? Akkor találkozunk szilveszterkor!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: