2018. 12. 12., szerda, 16:59

Elszaporodtak az angolosan távozó autósok Kaposváron!

A héten négy különböző olyan ügyben is eljárást indított a Kaposvári Rendőrkapitányság, amelyeknél anyagi káros balesetet okoztak autósok, majd adataik hátrahagyása nélkül, angolosan távoztak. Vegyük őket sorra.

Vasárnap kezdték a bulit, a Béke utcában pusziltak meg egy Opelt.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy, egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépkocsival, december 8-án 19 óra és december 9-én 7 óra között Kaposváron, a Béke utcában anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr nekiütközött egy parkolóban leállított Opel típusú gépkocsi jobb oldalának. Az okozó a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

 

 

Hétfőn 18 órakor a Kossuth utcában húztak meg egy Audit, majd távoztak betyárosan.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy, egy ismeretlen forgalmi rendszámú kék színű Citroen típusú gépkocsival, december 10-én 18 órakor Kaposváron, a Kossuth utcában anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr nekiütközött egy parkolóban leállított Audi típusú gépkocsi bal oldalának. Az okozó a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

 

 

Kedden folytatták a sort, egy parkoló Volkswagennek sikerült a Szántó utcában ügyesen nekimenni.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy, egy ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsival, december 11-én 6 óra 45 perc és 16 óra 30 perc között Kaposváron, a Szántó utcában anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr nekiütközött egy parkolóban leállított Volkswagen típusú gépkocsi bal oldalának. Az okozó a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

 

 

De nem ez volt az egyedüli ütközés kedden, a Honvéd utcában egy Opel látta kárát a figyelmetlen sofőrnek.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy, egy ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsival, december 11-én 7 óra 35 perckor Kaposváron, egy Honvéd utcai üzlet előtt anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr nekiütközött egy parkolóban leállított Fiat típusú gépkocsi jobb oldalának. Az okozó a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

 

 

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a baleseteket látták, vagy azokkal kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Értjük mi, hogy sietni kell a karácsonyi ajándékokért, na de ennyire?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: