2018. 12. 12., Szerda, 16:00

Egy kaposvári srác is bekerült az év 10 legjobb baristája közé!

A Kávékorzó Független Kávémagazin négy kategóriában hirdette meg idén is versenyét, melyben az év baristáját, kávézóját, pörkölőjét és kávéját keresték. A végső eredményt december elején árulták el a nagyközönségnek, és az év baristája kategóriában egy kaposvári név is feltűnik a díjazottak között. 

Minden kategóriában Magyarország 10 legjobbját díjazták a fogyasztók véleménye alapján, ugyan nem első helyen, de a 10 legkedveltebb barista között egy kaposvári srácot is kiszúrtunk, aki nem más, mint Bíró Bence, aki jelenleg Pesten a Mozaik Teaház és Kávézóban dolgozik. 

Ám a legkedveltebb baristával is találkozhattatok már, ugyanis az Eleven Kultúrbisztróban Hegedüs László már nem egyszer főzte a feketéket a kaposvári kávé kedvelő közönségnek. 

Az ő nevéhez fűződik az Umami kávé brand is, amit nemegyszer kóstolhattatok már az Elevenben, és ennek a kávénak sikerült elhoznia 2018-ban a Magyarország legkedveltebb kávéja címet. Nem is kell messze mennetek, ha belekóstolnátok, hiszen pár nap múlva az Eleven Kultúrbisztóban is ebből főzik számotokra majd a feketét. 

Gratulálunk a neves elismerésekhez!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: