2018. 12. 12., szerda, 14:13

A víz az úr a Kultikban! - Kaposvárra is megérkezett az Aquaman!

Nyilak és szigonyok kavalkádjában találhatjuk magunkat, ha a héten a Kultik mozi kínálatát választjuk, hiszen a várva várt atlantiszi herceg filmje mellett, egy újabb Robin Hood filmet is a nyakunkba vehetünk.

Játssz velünk és nyerj páros belépőt a kaposvári Kultik moziba!

 

Aquaman

A DC moziverzumának legújabb darabja ezúttal a mélybe kalauzol el bennünket, amely egy, a képregényfilmes világban eddig még ismeretlen terület, ezért is vártuk már annyira James Wan filmjét. Az eddig leginkább a horrorok világában jeleskedő rendező most egy olyan világot tár a szemünk elé, amelynek minden egyes részletétől eláll a szavunk. Eredetfilmről lévén szó, a cselekmény elég kiszámítható, nem kell túl nagy csavarokra számítani. A félig atlantiszi, félig szárazföldi Arthur Curry (Jason Momoa) sorsa, hogy egyesítse a két világot, ám mivel ő nem tart igényt a jogos örökös szerepre, féltestvére Orm király veszi kezébe az irányítást.

 

 

Ám Orm szándékai igencsak baljósak a szárazföldi emberekre nézve, ezért az atlantiszi Mera (Amber Heard) felkeresi a herceget, hogy rávegye, foglalja el a trónt, és egyesítse a két világot, vagy féltestvére egy borzalmas háborúba kezd, amely rengeteg áldozattal jár majd. Megkezdődik hát a harc a trónért, amelybe Atlantisz több gonosztevője is bekapcsolódik, hogy így egy igazán látványos és pörgős összecsapások egyvelegébe kalauzoljon bennünket. Az Igazság Ligája badass figurájának történetét az alábbi időpontokban tudjátok megtekinteni a kaposvári Kultik moziban:

 

Csütörtök: 14.15, 16.50, 17.50, 19.40, 20.40

Péntek: 14.15, 16.50, 17.50, 19.40, 20.40, 22.30

Szombat: 14.15, 16.50, 17.50, 19.40, 20.40, 22.30

Vasárnap: 11.20, 14.15, 16.50, 17.50, 19.40, 20.40

 

Előzetes:

Robin Hood

Hogy hányszor dolgozták fel a legendás karakter történetét, már megszámolni sem tudjuk, így nem csodálkoznánk azon, ha már mindenki tökéletesen tisztába lenne Robin Hood legendájával. De akkor mit tud mutatni számunkra ez a film, amiért érdemes lenne beülni rá? Nem sokat. Sajnos attól függetlenül, hogy a sztori már elég elcsépelt hála a folyamatos feldolgozásoknak, bőven lett volna potenciál bemutatni a sztorit a mai viszonylatokban, kitekintve a társadalmi igazságtalanságokra vagy a felső tízezer kritikáira. Nos, ezúttal ez nem sikerült, pedig a szereplőgárda és a gázsi is megvolt hozzá, mégis a 100 millió dolcsi eltapsolása hiábavalónak tűnik, és sajnos még a sztárparádé sem tudja kihúzni a gödörből ezt a se füle se farka alkotást.

 

 

Hiába a napjaink egyik legjobb fiatal színészének kikiáltott Taron Egerton Robin Hood szerepében, a mesterét eljátszó Jamie Foxx, vagy az undok zsarnokot megint magára húzó Ben Mendelsohn, ez a film nem működik, így tényleg csak az üljön be rá, aki valamely színésznek nagy rajongója, vagy nem ismeri az eredeti Robin Hood sztorit, esetleg talált a zsebében pár kósza ezrest, amit nem sörre kíván elkölteni. 

 

Csütörtök: 20.30

Péntek: 20.30

Szombat: 20.30

Vasárnap: 20.30

 

Előzetes:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: