2018. 12. 10., hétfő, 11:44

Adventi hangulat árad a Szivárvány Kultúrpalotából is!

Több adventi koncerttel és programmal is készül december hátralévő időszakára a Szivárvány sőt, újévi koncerttel is készülnek.

De először nézzük a filmeket, hiszen az év utolsó hónapjára is hoztak néhány remekművet az érdeklődőknek. Elsőként Az a hülye szív című német filmet lehet meglesni, de érkezik a Sértés című francia-libanoni koprodukció is. Tom Edmunds filmje a Bérgyilkost fogadtam is megtekinthető majd, ahogy a Raumen Shop - Ízek a múltból, a Cinema Paradiso és A karácsony-mentőakció is.

 

 

Koncertek terén december 13-14-én egyaránt Jubileumi Adventi Koncertet ad a Kaposvár Helyőrségi Zenekar, december 15-én a Kodály Zoltán Központi Általános Iskola karácsony-váró művészeti estje lesz, 16-án pedig a Somogy megyei betlehemes találkozóra kerül sor gyermekcsoportok számára. December 20-én rendezik meg a Csodák csodája című Adventi hangversenyt, december 27-én a Csárdáskirálynő című nagyoperett érkezik, végül pedig január 2-én tartanak majd egy újévi koncertet a Duna Szimfonikus Zenekar jóvoltából.

 

 

Ha valamelyik program felkeltette az érdeklődéseteket, nézzetek utána a jegyeknek ITT!

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: