2018. 12. 07., péntek, 10:52

Ilyen volt az éved a Spotify szerint - Összegzett a legnépszerűbb streamer

A december a karácsonyról és az ünneplésről szól, de ilyenkor szokás visszatekinteni az elmúlt esztendőre is.

Így nem csoda, ha minden platform elkezdte kiadni a saját évösszesítőjét amelyeket személyre szabva készítenek el felhasználóiknak. A Facebook után a Spotify is összegzett, amelyet egy nagyon igényesen összeeszkábált módon tálalt elénk.

 

Nálunk Avicii vitte a prímet

Az összesítőben megtaláljuk kedvenc zenéink 100-as listáját, megnézhetjük hány percet töltöttünk zenehallgatással a Spotin, kik voltak a kedvenc előadóink és a legkedveltebb stílusaink. 

 

A legtöbbet hallgatott csapatunk pedig a Halott Pénz lett

Ez mind elég egyszerűnek tűnik, ám a streamer bedobott néhány olyan információmorzsát is, amelyre talán mindenki rácsodálkozhat picit. Ilyen például, hogy megmutatja nekünk mi volt 2018-ban az első zene, amit meghallgattunk, hogy mennyi mainstream előadót hallgatunk a többi felhasználóhoz képest, vagy melyik volt a legrégebbi szám, amelyet az év során legalább egyszer meghallgattunk. A kimutatás még azt is megmutatja számunkra, hogy mely csillagjegyű előadókat hallgattuk a legtöbbet.

 

Ha kíváncsiak vagytok a Spotifyon eltöltött elmúlt esztendőtökre, ITT rá tudtok nézni milyen volt 2018 a ti zenei szempontotokból.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: