2018. 11. 27., kedd, 18:16

Elkezdődött... Készüljetek fel, mert jönnek az évösszegző videók!

A 2018-as év vége felé járva már vártuk, hogy feltűnjenek a Facebookon a szokásos évösszegző videók. Egy percet se késtek.

A közösségi oldalak királya minden év végén elkészíti a felhasználók saját, személyre szabott videóit, amelyek az elmúlt esztendő során készített posztokból, új ismerősökből, likeok számából és képekből áll. Nem úgy kell ezt elképzelni, hogy egy Facebookos arc a gép előtt egyesével mindenki számára elkészíti a videót, hiszen az kicsit túlszárnyalná a napi munkaidőt, hanem egy algoritmusra kell gondolni, amely végigböngészve adatlapunkat kiválasztja a legnépszerűbb posztjainkat.

 

Mindenki megkapja a személyre szabott évösszegzőjét

Kedvünk szerint módosíthatjuk 

Természetesen ez a precíz számítás is véthet hibát, amely során olyan képek, vagy ismerősök is kerülhetnek a videónkba, akiket nem szívesen nézegetünk, vagy osztunk meg barátainkkal, ezért most is van lehetőség szerkeszteni az emlékkönyveket. Minden képet és új ismerőst helyettesíthetünk másikkal, így akár kedvünk szerint is személyre szabhatjuk a videónkat. Ezek után lehetőségünk van megosztani is (hiszen mit ér anélkül?), vagy ha inkább nem akarunk csupán egy lenni a sok ezerből aki ugyan ezt teszi, akkor megtarthatjuk magunknak is az élményt, és bármikor újranézhetjük megosztás nélkül. A saját videóitokat ITT tudjátok létrehozni!

 

Módosíthatjuk is az elkészült videóinkat

Hozzunk létre, hozzunk létre!

Feltűnt közben egy új opció is a fejlécben, hiszen bekerült a várva várt Létrehozás funkció, melynek segítségével még egyszerűbben hozhatunk létre új tartalmat a Facebookon, legyen szó Oldalról, Hirdetésről, Csoportról, Eseményről vagy egy hirdetésről a Marketplacen. Ezzel is azt segíti elő a Zuckerberg csapat, hogy még több tartalmat állítsunk elő a Facebookon, és ezáltal még inkább lefedjék a lehetőségek tárházát egyetlen közösségi oldal keretein belül. Ügyesen is csinálják.

 

Elég feltűnő helyre került az új funkció

 

Muti a videókat!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: