2018. 11. 23., péntek, 11:19

Varázslat és dráma költözik hétvégén a vásznakra - A 74nullanulla hétvégi moziajánlója

A karácsonyi időszak közeledtével az ünnepi hangulat a mozikba is szépen lassan beköltözik. A sort A diótörő és a négy birodalom kezdi meg, ám ha inkább egy kis nevetésre vágytok, akkor A belleville-i zsaru is jó választás lehet, míg Bradley Cooper új filmje, a Csillag születik egyenesen kihagyhatatlan!

Nyerj páros belépőt tőlünk ITT a kaposvári Kultik moziba!

 

A diótörő és a négy birodalom

A Disney egy csodálatos mesebeli történettel készült a karácsonyi időszakra, hiszen a Morgan Freeman és Keira Knightley nevével fémjelzett alkotás tökéletes ráhangolódást ígér az ünnepi időszakra. A fantasztikus kalandfilm első ránézésre leginkább a Narniára hajaz, hiszen itt is egy másik, kitalált világba kalauzol el minket a rendező. Clara keresztapjától kapja meg a kulcsot, mellyel beléphet a négy birodalmat magában foglaló világba, ahol valaha minden tökéletes volt, mára viszont már háború dúl. Clara feladata, hogy véget vessen a csatározásoknak és visszaállítsa a harmóniát, de hogy miért pont neki kell ezt véghezvinnie és hogy sikerül e neki, a kaposvári Kultik moziban kideríthetitek.

 

Péntek: 13.30, 15.30, 18.10, 20.10

Szombat: 11.30, 13.30, 15.30, 18.10, 20.10

Vasárnap: 11.30, 13.30, 15.30, 18.10, 20.10

 

Előzetes:

 

A belleville-i zsaru

Omar Sy nem egyszer bizonyította már be, hogy jelenléte nevetést idéz elő, hiszen a vígjátékok legújabb felfedezettje igazán lubickol az ilyen szerepekben. Ezúttal egy belleville-i rendőr szerepébe bújik, aki Párizs egyik multikulturális negyedében vigyáz a rendre, miközben édesanyja és barátnője között cikázik. Az élet viszont úgy hozza, hogy egy nyomozás egészen Miami-ig repíti, ahol megmutatja, hogy is csinálják ezt a nyomozósdit a francia zsaruk! Floridában kap maga mellé egy helyi nyomozót is Ricardót, akivel nem alkotnak túl zökkenőmentes párost… A parádés vígjáték az alábbi időpontokban szerepel a kaposvári Kultik műsorán.

 

Péntek: 13.10, 20.30, 22.30

Szombat: 13.10, 20.30, 22.30

Vasárnap: 13.10, 20.30

 

Előzetes:

 

Csillag születik

Talán elég is lenne a főszereplőpáros neveit felsorolni, hogy felkeltse azonnal az érdeklődésünket, de ha egy kicsit jobban utánanézünk a filmnek, szinte biztos, hogy akarunk rá vetni egy pillantást. Bradley Cooper első rendezésében Lady Gagával karöltve filmesítette meg egy már-már lecsúszott popsztár életét, aki rábukkan egy tehetségre. A férfi segíti és ösztönzi a naiv és ismeretlen énekesnőt, akinek népszerűsége soha nem látott ütemben ível fölfelé, mindeközben pedig a páros egymás iránt és mélyebb érzéseket táplál. A drámai és romantikus alkotás egy randi alkalmával tökéletes választás lehet, de aki zene vagy Lady Gaga rajongó, annak is kötelező az egyik alábbi időpontban a Kultikba látogatni:

 

Péntek: 18.00

Szombat: 18.00

Vasárnap: 18.00

 

Előzetes:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: