2018. 11. 21., szerda, 10:20

Két új funkció érkezett a Facebookba - Megtudhatod mennyit kockulsz, és tarthatsz már videópartit is!

Szerda reggel egy két új lehetőségre bukkantunk a hírfolyamunkon.

Bekerült a Videóparti indításának lehetősége a Facebookba, amely így megmagyarázhatná a kedd délutáni zavaros működést. Lényeg a lényeg, hogy az újdonság segítségével egyszerre nézhetjük ismerőseinkkel ugyanazokat a videókat, és egy időben beszélhetünk róla, vagy reagálhatunk rá. A választott videók egyértelműen csak azok lehetnek, amelyeket közvetlenül a Facebookra töltöttek fel, így például a mi VLOG sorozatunkat is nézhetitek társaitokkal karöltve.

 

Miután létrehoztuk, így jelenik meg a hírfolyamban ismerőseinknél a videóparti

Válogathatunk, akár többet is nézhetünk

A videóparti létrehozása során megadhatod a kezdeményezés címét, fűzhetsz valamit hozzá sőt, megoszthatod a hírfolyamodon is. A videó kiválasztásánál a közösségi oldal feldob egy rakás lehetőséget, amelyek közül válogathatsz, kiadja a megnézetteket és az élő adásokat, de javasol is néhányat személyre szabottan.

 

Lehet bőven válogatni a videók közül

Nincs HD?

A listába nem csak egy videót lehet felvenni, egyszerre többet is bepakolhtattok magatoknak, így akár egy egész estés videómaratont is össze tudtok szedni, amelyeket távolságtól függetlenül egyszerre nézhettek majd barátaitokkal. Egy hibát mi még találtunk, a videók minőségén nem lehet állítani, így a HD adásokat is gagyin kell követnünk, reméljük ezt azért majd javítják... Ahhoz képest, hogy elsőre nem nagyon láttunk ebben lehetőséget, így utólag lehet, hogy tényleg van benne valami.

 

Így fest egy videóparti! Teljes képernyőn a választott videó, jobb oldalt az egymásnak küldött hozzászólások, és a meghívható barátok listája

Mennyit kockultál ma?

A beállítások között megtaláljuk már a Facebookon töltött időd funkciót is, amely nevéből adódóan megmutatja számunkra, az adott napon mennyi időt szántunk életünkből a közösségi oldalra. Van lehetőségünk hetekre is lebontani, átlagolni, de ha nagyon szeretnénk szabályozni akkor beállíthatjuk, hogy egy bizonyos idő elteltével figyelmeztessen készülékünk, hogy mára már elég volt a Facebookból.

 

Ez az átlagosan 35 perc nem is tűnik soknak

 

Ti figyelitek majd mennyit nyomkodjátok, vagy inkább tartotok egy videópartit?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: