2018. 11. 20., kedd, 12:10

Pénztárcákat kézbe - Indul a 2018-as Black Friday a webshopoknál is!

Ugyan sokan úgy tudják, hogy a Black Friday minden évben, november utolsó péntekjén tartandó, azért ez nem teljesen igaz. Mára már a vásárlók fekete ünnepe bőven kitolódott, és a legtöbb áruház minél hosszabbra kívánja húzni a leárazások napját.

Igazából a tengerentúlon kezdték el használni ezt a kifejezést, amelyet a karácsonyi nagybevásárlások első napjára aggattak évekkel ezelőtt. Amerikában ezt a napot a hálaadás utáni első péntekre teszik, amely idén épp november 23-ra esik. Hazánkban is előszeretettel használják a Black Friday akciót a webshopok, hogy termékeiket igazán kedvező, 40, 50 de akár 60%-os engedményekkel is ellássák, amiről ITT írtunk egyébként kicsivel többet. A héten már bemutattuk a kaposvári boltokat, amelyek leárazásokkal készülnek, most viszont a teljesség igénye nélkül összeszedtük azokat a webshopokat is, amelyeket azért érdemes átnyálazni király kis cuccok reményében.

 

eMAG - November 23.

Az egyik legnagyobb felhajtást keríti a Black Friday időszakának a népszerű webshop, ahogy tette azt idén is. Külön videóval és reklámokkal készültek, hogy pénteken szépen kifoszthassuk raktáraikat. Érdemes rájuk nézni, jó kis műszaki felhozataluk, és még jobb akcióik vannak.

 

 

Euronics - November 20-26.

A Kaposváron is fellelhető műszaki áruházlánc már múlt héten is tartott Black Friday akciókat, amelyet most újratöltöttek, és egész héten várják majd a rendeléseket akciós termékeikre.

 

MALL - Maraton!

Egy egész maratont hirdetett a Mall, ahol 6 óránként változnak az akciós termékek. Itt már nem csak műszaki cikkekre repülhetünk rá, hiszen a kutyatáptól kezdve a kávékon keresztül akciós lábbelikig tényleg mindenre aggatnak akciókat.

 

MediaMarkt - November 23.

Nagy szívfájdalma a kaposváriaknak, hogy az ország egyik legnépszerűbb műszaki boltja minket még nem célzott meg, viszont a pofás kis webshopjukon tudunk házhoz is rendelni tőlük, pénteken pedig még szép kis akciókba is belefuthatunk náluk.

 

Praktiker - November 23.

Ha pedig inkább otthonunkat csinosítanánk, akkor a Praktiker oldalát is érdemes lesz böngészni, hiszen az áruházlánc 50%-os kedvezményeket ígér több mint 5000 termékre, ráadásul ha 10 ezer forint felé ugrunk, ingyen hozzák nekünk házhoz.

 

Jysk - November 22-25.

A másik, városkánkban is található bútoráruház is hirdet akciókat webshopjába, ráadásul náluk nem csak pénteken, hanem csütörtöktől egészen vasárnapig csaphatunk le a cuccokra.

 

 

Petdorado - November 23.

Azért ha már akció, gondoljunk kedvenceinkre is, hiszen a Petdorado is készül kisállataink számára rengeteg termékkel péntekre.

 

 

Nagy vonalakban ennyi lenne, de bőven lehet még kutakodni az internet bugyraiban akciók után!

Ti vesztek valamit pénteken?

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: