Beküldés

2018. 11. 20., kedd, 12:10

Pénztárcákat kézbe - Indul a 2018-as Black Friday a webshopoknál is!

Ugyan sokan úgy tudják, hogy a Black Friday minden évben, november utolsó péntekjén tartandó, azért ez nem teljesen igaz. Mára már a vásárlók fekete ünnepe bőven kitolódott, és a legtöbb áruház minél hosszabbra kívánja húzni a leárazások napját.

Igazából a tengerentúlon kezdték el használni ezt a kifejezést, amelyet a karácsonyi nagybevásárlások első napjára aggattak évekkel ezelőtt. Amerikában ezt a napot a hálaadás utáni első péntekre teszik, amely idén épp november 23-ra esik. Hazánkban is előszeretettel használják a Black Friday akciót a webshopok, hogy termékeiket igazán kedvező, 40, 50 de akár 60%-os engedményekkel is ellássák, amiről ITT írtunk egyébként kicsivel többet. A héten már bemutattuk a kaposvári boltokat, amelyek leárazásokkal készülnek, most viszont a teljesség igénye nélkül összeszedtük azokat a webshopokat is, amelyeket azért érdemes átnyálazni király kis cuccok reményében.

 

eMAG - November 23.

Az egyik legnagyobb felhajtást keríti a Black Friday időszakának a népszerű webshop, ahogy tette azt idén is. Külön videóval és reklámokkal készültek, hogy pénteken szépen kifoszthassuk raktáraikat. Érdemes rájuk nézni, jó kis műszaki felhozataluk, és még jobb akcióik vannak.

 

 

Euronics - November 20-26.

A Kaposváron is fellelhető műszaki áruházlánc már múlt héten is tartott Black Friday akciókat, amelyet most újratöltöttek, és egész héten várják majd a rendeléseket akciós termékeikre.

 

MALL - Maraton!

Egy egész maratont hirdetett a Mall, ahol 6 óránként változnak az akciós termékek. Itt már nem csak műszaki cikkekre repülhetünk rá, hiszen a kutyatáptól kezdve a kávékon keresztül akciós lábbelikig tényleg mindenre aggatnak akciókat.

 

MediaMarkt - November 23.

Nagy szívfájdalma a kaposváriaknak, hogy az ország egyik legnépszerűbb műszaki boltja minket még nem célzott meg, viszont a pofás kis webshopjukon tudunk házhoz is rendelni tőlük, pénteken pedig még szép kis akciókba is belefuthatunk náluk.

 

Praktiker - November 23.

Ha pedig inkább otthonunkat csinosítanánk, akkor a Praktiker oldalát is érdemes lesz böngészni, hiszen az áruházlánc 50%-os kedvezményeket ígér több mint 5000 termékre, ráadásul ha 10 ezer forint felé ugrunk, ingyen hozzák nekünk házhoz.

 

Jysk - November 22-25.

A másik, városkánkban is található bútoráruház is hirdet akciókat webshopjába, ráadásul náluk nem csak pénteken, hanem csütörtöktől egészen vasárnapig csaphatunk le a cuccokra.

 

 

Petdorado - November 23.

Azért ha már akció, gondoljunk kedvenceinkre is, hiszen a Petdorado is készül kisállataink számára rengeteg termékkel péntekre.

 

 

Nagy vonalakban ennyi lenne, de bőven lehet még kutakodni az internet bugyraiban akciók után!

Ti vesztek valamit pénteken?

 
Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!