2018. 11. 09., péntek, 07:56

Màr otthonaikban is mérgezik a kutyákat Kaposváron!

A Facebookon futottunk bele a posztba, amit rengeteg kaposvári megosztott állatkáik érdekében. A bejegyzés szerint új szintre lépett a kaposvári kutyamérgezés, mert már otthonaikban is támadják a négylábúakat. Csütörtök este 8 után valaki az egyik lakás teraszán hagyott egy csomagot, amit szerencsére a kutyus gazdija hamarabb észrevett, minthogy a kedvence evett volna belőle. 

 

 

Ma este (2018.11.08.) Kaposváron 20:00-20:45 között, egy kedves illető, a képen látható kutyakaját csúsztatta a teraszunkra, oda ahol a 1,5 éves kiskutyám kukucskálni szokott. Ahogy a képen is látszik, Egon nem alultáplált szóval köszönjük szépen a kis kajacsomagot, de hála istennek nem fogyasztotta el, mivel én előbb észrevettem. MINDENKI nagyon figyeljen a kiskutyájára, úgy látszik már nem csak a futtatókon és az utcán mérgeznek, hanem házhoz viszik a jókívánságokat!!! Remélem a sok ismerősömön kívül ahhoz a személyhez is eljut ez a bejegyzés, akinek ilyen gusztustalan gondolata támadt, és elgondolkodik egy picit magán, mert akinek ilyesmi az eszébe jut, annak komoly problémái vannak.

 

A poszthoz érkező kommentekben olyan történet is elhangzik, hogy egy hölgy nemrég az egyik kaposvári játszóterek egyikén járt így, de ott nyers csirkével dolgoztak az elkövetők. 

Néhány éve is volt már hasonló esetre példa, akkor egy állatvédő egyesület is felemelte a hangját a mérgezők ellen.

 

 

Az ilyen emberek miatt szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy különösen figyeljetek kedvenceitekre!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: