A Márton nap a nagy libalakomák ideje, ilyenkor mindenki vagy étterembe megy, vagy otthon készíti el a családi liba vacsorát-ebédet. Legtöbbünknek megvan a saját speckó receptje a tökéletes vacsorához, de vajon hogy készíti egy séf? A Corner Étterem konyhafőnökét, Magyar Botondot kértük meg, mutassa be ő hogyan süti a Márton napi libát.
2018. 11. 09., Péntek, 13:44
Így készíts tökéletes sült libacombot! - Bemutatja a Corner Étterem konyhafőnöke
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Mozdulj ki!
-
December 16Szűcs Gabi - Let’s Christmas
Top
-
Lehúzta a rolót a Vidanet a Tescoban, elmondjuk hol találjátok majd őket a jövőben
-
Vizsgálat indult egy kaposvári rendőr ellen, mert a hátsó ajtón engedte ki Ruszin-Szendit
-
Vasárnap nyit a kaposvári Simon’s, 500 hambit adnak ingyen
-
Hétvégén 1 órával többet alhatunk - Vasárnap óraátállítás
-
Egy somogyi településen csak a rezsit kell fizetnie a fiataloknak, ha lakást bérelnének
Vid
-
Így csalt hamisított sorsjegyekkel egy testvérpár Kaposváron és Dombóváron - VIDEÓ
-
Kaposváron kapcsolták le az országjáró román tolvajokat - VIDEÓ
-
November 8-án újra élettel telik meg Kaposmérő és Barcs között a 120 éve átadott vasútvonal
-
A firenzei rém - Európa legbrutálisabb sorozatgyilkosa a Netflixen
-
Szókimondó, erős dallal jött ki október 23-án a Hősök - VIDEÓ