A Márton nap a nagy libalakomák ideje, ilyenkor mindenki vagy étterembe megy, vagy otthon készíti el a családi liba vacsorát-ebédet. Legtöbbünknek megvan a saját speckó receptje a tökéletes vacsorához, de vajon hogy készíti egy séf? A Corner Étterem konyhafőnökét, Magyar Botondot kértük meg, mutassa be ő hogyan süti a Márton napi libát.
2018. 11. 09., Péntek, 13:44
Így készíts tökéletes sült libacombot! - Bemutatja a Corner Étterem konyhafőnöke
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Mozdulj ki!
-
November 22 - November 23Jollyval erősít a 14. Szennai Hurkafesztivál
-
December 16Szűcs Gabi - Let’s Christmas
Top
-
Emberölés Kaposváron - Külföldi szolgálatból hazatérve egy katona késelte halálra a volt barátnőjét
-
Bemutatta a TISZA Párt az első Somogy megyei képviselő-jelöltjeit
-
Nyilatkozott a kaposvári késelő családja - A koszovói szolgálat után megváltozott a fiú
-
Hiába a tiltakozás – már épül az új lottózó az S-Parkban
-
Egy este, ahol Elvis kezet fog az Eddával – jön a Lagzi Láz Kaposvár
Vid