A Márton nap a nagy libalakomák ideje, ilyenkor mindenki vagy étterembe megy, vagy otthon készíti el a családi liba vacsorát-ebédet. Legtöbbünknek megvan a saját speckó receptje a tökéletes vacsorához, de vajon hogy készíti egy séf? A Corner Étterem konyhafőnökét, Magyar Botondot kértük meg, mutassa be ő hogyan süti a Márton napi libát.
2018. 11. 09., Péntek, 13:44
Így készíts tökéletes sült libacombot! - Bemutatja a Corner Étterem konyhafőnöke
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Mozdulj ki!
-
December 15 - December 20Nádas kiállítás nyílik decemberben a Rippl Galériában
-
December 16Szűcs Gabi - Let’s Christmas
Top
-
„A fiam halt meg, mégis őt hibáztatták” – az apa szerint igazságtalan ítéletet született a Bőszénfánál történt baleset után
-
Kiderült milyen üzlet lesz a Hervis boltok helyén
-
Öt autót tört össze egy bekábítószerezett ámokfutó Kaposváron
-
Változik a parkolási rend a belvárosi Lidl-nél – decembertől fizetőssé vált a parkoló
-
Egy kamaszkorú fiú saját kiskorú barátnőjét futtatta Nagykanizsán
Vid
-
A szökőkútban kötött ki egy autós a Burger Kingnél
-
Két autó is részese volt kedd este a kaposvári "szökőkutas" balesetnek
-
Öt kilónyi kokaint és amfetamint talált egy gyanútlan járókelő egy táskában Veszprémben
-
Ünnepi hangulatban telt a Honvéd utcai Tagóvoda Adventi estje - VIDEÓ
-
Itt vannak az első nevek, hogy kik lépnek fel a 2026-os Sziget Fesztiválon