A Márton nap a nagy libalakomák ideje, ilyenkor mindenki vagy étterembe megy, vagy otthon készíti el a családi liba vacsorát-ebédet. Legtöbbünknek megvan a saját speckó receptje a tökéletes vacsorához, de vajon hogy készíti egy séf? A Corner Étterem konyhafőnökét, Magyar Botondot kértük meg, mutassa be ő hogyan süti a Márton napi libát.
2018. 11. 09., Péntek, 13:44
Így készíts tökéletes sült libacombot! - Bemutatja a Corner Étterem konyhafőnöke
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Mozdulj ki!
-
Április 23 - Április 25Kuckózz be! Egész napos programok a tavaszi szünetre
-
Április 29 - Április 30Az Éberkóma és a Döndi Duó is fellép az idei KEN-en
-
Május 2 - Május 3Május 2-án Kiskorpádon robban a KORPÁD ON ROCK!
Top