Segíts, hogy segíthessünk! - Indul a Nagy Kaposvári Összefogás 2018

2018. 11. 08., csütörtök, 12:14

Segíts, hogy segíthessünk! - Indul a Nagy Kaposvári Összefogás 2018

Immár negyedik alkalommal indítjuk útnak nagysikerű adománygyűjtő akciónkat, melynek célja, hogy három rászoruló kaposvári család életét könnyítsük meg az ünnepek közeledtével. Nem csak az adományokban várunk tőletek segítséget, hanem a rászoruló családok kiválasztásában is!

A Nagy Kaposvári Összefogás célja

Kitűzött célunk, hogy érdemben tudjunk segíteni rászoruló családok közvetlen segítésével. Az akcióban befolyt összegből a számukra legfontosabb dolgokat vásároljuk majd meg, melyeket karácsonykor házhoz is viszünk nekik. 

 

 

Hogy segít ez a kampány a családokon?

Számtalan olyan dolog van, ami hosszabb távon is segítség lehet ezeknek a családoknak, ezért a pénzadományok mellett tárgyi adományokat is várunk a kampány során, egészen december 16-ig. Hogy leginkább mire van szükségük, az az őket bemutató videókból kiderül. Emellett a befolyt összegből olyan dolgokat vásárolunk, amiket nem sikerült a kampány során beszerezni.

 

Minden évben elsöprő sikere volt az akciónak

2016-ban és 2017-ben is egymillió forintot meghaladó összeget és tárgybeli adományt sikerült gyűjtenünk a segítségetekkel, így a családok szinte minden általuk megnevezett dolgot megkaptak karácsonyra! Köszönjük a nevükben is!

 

 

Mi alapján választjuk ki a családokat?

Ahogy tavaly, úgy idén is a Ti ajánlásaitokat is várjuk, hogy mely családokat támogassuk.

 

Milyen ajánlásokat várunk?

Elsősorban kaposvári és környéki, valóban nehéz helyzetben levő gyerekes családokon szeretnénk segíteni.

 

Hogyan adhatok ajánlást?

Ha az ön családja ilyen, vagy ismer ilyen családot, küldje el nekünk e-mailben november 14-ig az ön és az ajánlott család elérhetőségeit (név, cím, telefonszám) és rövid bemutatását a kaposvariosszefogas2018@gmail.com címre!

 

 

Ki támogathatja az összefogást?

Természetesen bárki, de a magánszemélyeken kívül számítunk cégek támogatására is, hogy minél több pénz gyűljön abba a bizonyos kalapba. 

 

Mivel támogathatom az összefogást?

Az alkalomra készült ajándék karkötők 1000 forint adományt jelképeznek, azonban ha van rá lehetőséged, ennél nagyobb összegű felajánlásokat is várunk. A karkötőket megvásárolhatod az árusító helyeken, ezeknek a listáját hamarosan közöljük. Ha szeretnél a te üzletedben is árusítani ilyen karszalagokat, jelezd felénk a kaposvariosszefogas2018@gmail.com címen! Ha anyagi helyzeted nem engedi hogy adakozz, írj nekünk, és ingyen adunk karkötőt, hogy ezzel is szolidaritást tudj vállalni a családokkal.

Ha utalni szeretnél, azt is megteheted, bármekkora összeggel támogathatod az összefogást az alábbi számlaszámon: 


Tiéd A Holnap Ifjúsági Alapítvány / 10700172-66409520-51100005

FONTOS! A megjegyzésbe írd be: Adomány

 

A karkötők jelzik, hogy Te is segítettél az összefogásban

 

Segítsetek, hogy segíthessünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: