2018. 11. 06., kedd, 12:20

Repkedtek a lapok és a jobbosok a megyeiben - Tömegverekedés volt az öreglaki mérkőzésen

Parázs rangadót rendeztek hétvégén a megyei másodosztályban, hiszen a második helyen tanyázó Öreglak és a jó erőkből álló Somogyjád együttese csapott össze, viszont nem csak a labdával, hanem ököllel is viaskodtak a felek.

Az Öreglak csapata játszott hazai közegben, ám mégis a vendég Somogyjád együttese szerezte meg a vezetést, majd hamar duplázni is tudta előnyét, még az első félidő vége előtt. A hazai közeg úgy tűnik nehezen viselte a fiaskónak ígérkező összecsapást, így már csak egy szikra kellett, hogy elszabaduljanak az indulatok.

 

Forrás: Somogy megyei foci FacebookNem is kellett arra sokat várni, a 40. percben egy durva hazai szabálytalanságot követően villant is a piros lap az öreglaki játékos felé, akit a vendégek játékosai is rögtön számon kértek. Egyenlőre nem tisztázott, hogy kapott-e is párat, vagy csak lökdösődés vette kezdetét, viszont a hazai szurkolók nem vették jó néven a vendég játékosok viselkedését, ezért gondolták, beszállnak a buliba.

 

 

Olvasóink elmondása szerint labdarúgó pályára közel sem való, óriási tömegverekedés alakult ki, amiben a hazai és vendég játékosok, valamint a szurkolók egyaránt részt vettek. Tucatnyi néző rohant be a pályára, ahonnan kezdve a leírások elég egyértelműek: “mindenki ütött mindenkit”.

 

A kép csak illusztráció!

A bírók tehetetlenek voltak, akkora volt a keveredés, hogy nem tudták ki, kivel van, éppen ki, kit üt, így a piros lapok osztogatása is elmaradt. Érzésünk szerint azért utólagosan pótolva lesznek majd a színes kártyák, bár a nézőket azokkal nem nagyon lehet fegyelmezni.

Egyébként a Somogy megyei foci Facebook oldalán is írtak az esetről, érdemes csemegézni a poszt alatti kommentekből:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: