2018. 10. 30., kedd, 12:00

Határidőnaplót keresel? A Megapapírban megtalálod a tökéletest!

Eljött az évnek azon időszaka, mikor a papír-írószerekben megjelennek a 2019-es határidőnaplók és naptárak, hiszen az új év már a küszöbön van, és nem árt rá időben felkészülni. Így van ez a Megapapírnál is, kintjártunkkor szinte a bőség zavarában szenvedtünk, hiszen nem hazudunk, ha azt mondjuk, náluk találjátok a város legnagyobb kínálatát a naptárak terén.

 

Korábban írtunk nektek a naplóról, amiért az egész viláng rajong, és amely márkának a Megapapír üzletébe is megérkeztek a 2019-es határidőnapló változatai!

 

 

Nem szabad elfeledkezni az asztali naptárakról sem, aminek több változatát is megtaláljátok a boltban, az apróbb fekete-fehértől egészen a kitámasztható színesekig, igazán nagy a választék. 

 

 

Ha egy színesebb és mintás darabra vágynátok, ezek a kis apróságok lehetnek a tökéletes választás számotokra, amik akár egy nagyobb retikülbe is beférnek. Kinézetükkel biztosan feldobják majd az éveteket. 

 

 

A praktikusabb apróbb, vékony darabokból is határtalan választék van az üzletben, hiszen a szívárvány szinte minden színében találni belőlük példányt a bolt polcain. 

 

 

Sokan a nagyobb, több információt is elbíró határidőnaplókra esküsznek, ezekből nőies és férfias darabokat is találtunk náluk. 

 

 

A falinaptárak sem maradhatnak ki a sorból, amit otthon vagy a munkahelyen akasztotok ki, és vannak olyanok is közöttük, amiket unalmas perceitekben színezőként használhattok, hogy elüssétek az időt.

 

 

Egy tárgyalásra vagy céges környezetben pedig a komolyabb kinézetű, klasszikus darabok mutatnak jól az ember kezében. 

 

 

A Megapapírnál jelenleg egy hatalmas sor, tömött polcai várnak benneteket, hogy megtaláljátok a számotokra tetszetős darabot, amit jó időben beszerezni!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: