2018. 10. 29., hétfő, 10:05

Mitől lesz tartós a párkapcsolatod? A Szivárványban megtudhatod!

​Több érdekes műsorral is készül az utolsó őszi hónapra a Szivárvány Kultúrpalota.

Filmek terén megint lesz miből válogatni, hiszen többek között érkezik az év egyik legjobb thrillerének beharangozott, Oscar esélyes dán film A bűnös, valamint a szintén Oscar esélyes, Ryan Gosling nevével fémjelzett Az első ember is. Ezeken kívül megnézhetjük még majd a Meztelen Juliet, a Könyvesbolt a tengerparton, A nevem: Thomas, az Izlandi amazon, a Ruber Brandt, a gyűjtő, a Három nő, az Egy nap, a Cinema Paradiso és a Menaságra repülj című filmeket is.

 

A bűnös című dán filmet már most Oscar esélyesnek tartják

Ám nem csak a mozi lesz terítéken a Szivárványban, hiszen több előadást is tartanak majd a következő hónapban. Elsőként Csak musical! címmel rendeznek koncertet november 4-én Janza Katával és Dolhai Attilával, majd november 16-án a Nyitott Akadémia keretein belül Dr. Hevesi Krisztina feszegeti a kérdést, hogy Mitől lesz tartós egy párkapcsolat? November 20-án Dr. Mihalec Gábor előadása következik Kulcsok a párom szívéhez címmel, majd 21-én Zorán turnéja érkezik Kaposvárra.

 

A gyerekek kedvencei is érkeznek Kaposvárra!

A színpadon is lesz bőven élet, előbb november 8-án érkezik a Mennyei hang című előadás, majd 17-én jön egy Habana Social Club koncert, 18-án pedig a legkisebbeknek kedveskedik Tompeti és Barátai. November 24-én pedig egy egészen különleges balett-estet tartanak a Szivárványban, hiszen a Magyar Nemzeti Balett társulat érkezik hozzánk.

 

 

A részletes programokért és jegyekért kattintsatok IDE!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: