2018. 10. 29., hétfő, 13:02

Jubilál a Somogyi Esküvő Kiállítás! - Mutatjuk az idei év pontos programját!

Immáron 10. alkalommal kerül megrendezésre a menyasszonyok egyik kedvenc programja, a 2018-as Somogyi Esküvő Kiállítás! A szervezők idén is rengeteg programmal, ajándékkal, kiállítóval és bemutatóval várják az érdeklődőket egy páratlan helyszínen, a Dorottya Hotelben.

A megszokott januári dátumhoz képest most egy kicsit hamarabb várják az érdeklődőket, hiszen a kiállítás november 24 és 25-én kerül megrendezésre a Dorottya Hotelben. Ennek az az oka, hogy a szervezők segíteni szerettek volna a házasulandóknak, hogy minél előbb hozzájussanak álmaik ruhájához, tortájához, helyszínéhez és fotósához.

 

 

Két napon keresztül, szombat és vasárnap reggel 10 órás kezdéssel egészen 17 óráig várnak benneteket a rendezvényre, amire a belépő mindössze 750 forint, ami ráadásul egy tombolajegy, amivel prágai utazást, vagy egy 7 éjszakás görögországi nyaralást nyerhettek. A programok között szerepel több divat és táncbemutató, és természetesen koncert is. 

 

 

A 10. Somogyi Esküvő Kiállításon grátiszba ajándék esküvői katalógust kaptok, az értékes tombolanyereménywk mellett pedig rövid regisztrációt követően egy százezer forint értékű ruhabérlés is a tiétek lehet! Ha ez még nem lenne elég, csokoládé szökőkúttal és esküvői testfestéssel is várnak benneteket, a jubileumi év margójára pedig számos meglepetéssel készülnek még számotokra, amiket egyenlőre titok övez. 

 

A kiállítók tekintetében is óriási lesz a választék, ha nem hisztek nekünk, nézzétek meg az előző években a Somogyi Esküvő Kiállításon készült videóinkat:

 

 

A szervezők a hátralévő egy hónapban is folyamatosan szivárogtatják a rendezvényről az információkat, így aki képben szeretne lenni, kövesse a rendezvény Facebook eseményét!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: