Faragd velünk a tököd! - Jön Kaposvár legnagyobb tökfaragó versenye!

2018. 10. 28., vasárnap, 17:08

Faragd velünk a tököd! - Jön Kaposvár legnagyobb tökfaragó versenye!

Szebbnél szebb alkotásokat kapunk Kinek van a legszebb töke Kaposváron? nyereményjátékunk keretein belül, és a népszerűségnek hála most kicsit továbbgondoltuk a dolgokat, és egy újabb versenyt hirdetünk!

Ezúttal faragjunk együtt tököket! A 74nullanulla megszervezi Kaposvár legnagyobb tökfaragó versenyét, október utolsó napján! A hely és az alapanyag adott, csak a faragáshoz szükséges eszközöket, késeket, kanalakat, erős markokat kell magatokkal hoznotok, de akár majd festéket is használhattok a díszítéshez, úgyhogy tessék rendesen felkészülni! 

 

A tökök csak rátok várnak!

A helyszín az OBI parkolóban található zöldséges lesz (Dr. Kaposvári György utca 2.), ahol majd találtok asztalokat és tököket, amelyeket október 31-én szerdán, 13 órától tudtok majd faragni, egészen 16 óráig. Nevezés a helyszínen, ami természetesen INGYENES, viszont korlátozott számú jelentkezővel bírunk csak el!

 

A helyszín az OBI parkolóban található zöldséges, Kaposvári György utca 2.

Természetesen a legjobb alkotásokat díjazni fogjuk, értékes nyereményekkel honoráljuk majd a legszebb tököket, melyek pár napig a zöldséges bódéját is díszíteni fogják!

Ott leszel? Jelöld vissza az eseménynél!

Felkészülni! Faragás!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: