2018. 10. 02., kedd, 13:16

Terence Hill, Gálvölgyi és Magic Show októberben a Szivárványban!

A hűvös őszi estéken jobb már valami melegebb és szórakoztató helyre húzódni, amelyre tökéletes lehet ebben a hónapban is a Szivárvány Kultúrpalota.

Filmekkel indítja az októbert a Szivárvány, hiszen vetítik majd a Könyvesbolt a tengerparton, A kutyám nélkül sehova és a Napszállta című alkotásokat is. Terence Hill legújabb filmje, amelyet Bud Spencer emlékének készített A nevem: Thomas is műsorra kerül a moziban, ahogy a Jelentés, a Paraziták a paradicsomban és A néma forradalom is. A hónap vége felé érkezik még A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt, és a Csuklyások - BlacKkKlansman című alkotás.

 

 

Előadásokból se lesz hiány, október 5-én rendezik meg az Original Mühlviertler Musikanten fúvószenekar koncertjét, október 18-án a 60 éves Kaposvár Helyőrségi Zenekar Jubileumi előadását míg 26-án Jazzpénteket tartanak a Szivárványban.

 

 

Október 10-én érkezik Lackfi János a Vizen járni tilos című előadásával, de október 13-án jön Hobo is, majd ezt követően 24-én Gálvölgyi tart egy szokatlan estét, 25-én pedig Dr. Csernus Imre várja az érdeklődőket. A hónapot majd a második Magic Show zárja 27-én, amely már az első alkalommal is rendkívüli sikernek örvendett.

 

A részletes programokat ITT találjátok!

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: