2018. 09. 27., Csütörtök, 10:29

Rendőröket aprít Venom az új filmrészletben - Kaposváron is megkezdődött a jegyfoglalás!

Nem tudjuk már tagadni, valóban eléggé rá vagyunk pörögve a Sony legújabb produkciójára, amely egy újabb antihőst visz vászonra, csak ezúttal nem pirosban.

A Deadpool sikere óta megnövekedett az egy vászonra jutó antihősök száma, így nem lepődtünk meg, mikor bejelentették az egyik legnépszerűbb szuperhős, Pókember legnagyobb ellenfelének saját moziját is. Ugyan Venom egyszer már kapott egy kisebb szerepet a Tobey Maguire féle történetben, ám a rajongók nem voltak elájulva tőle, hiszen sem a kivitelezés, sem pedig a játékidő nem volt méltó a karakterhez.

A Sony viszont most húzott egy váratlant, és a Marvelhez került új Pókember hypeján felbuzdulva, összedobott egy Venom eredetsztorit, amelynek főszerepébe nem kisebb színészt sikerült behálózniuk, mint a már nagyobb kasszasikerekben is tökéletesen dombodító Tom Hardyt! Ha eddig nem lett volna elég nagy a várakozás a film körül, a bejelentést, majd az előzeteseket látva már tűkön ülve vártuk mi is, hogy egy egész estén át láthassuk Venomot, amint egészben nyeli le áldozatait. Ugyan az R besorolást nem kapta meg, ám az első képeket látva nem kell attól tartanunk, hogy Venom nem a megismert módokon fogja aprítani ellenfeleit.

Aki elsőként szeretné látni Tom Hardyt a fekete gúnyában Kaposváron, az az alábbi linken lefoglalhatja jegyét a kaposvári Kultik moziba, hiszen csütörtöktől már több időpontban is vetítik majd a Kaposvár Plázában!

Az 100, hogy mi megyünk!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: