2018. 09. 27., csütörtök, 10:18

Gyros, hamburger, hot dog egy helyen! Mi az?

Már megszokhattátok, hogy heti aktualitással számolunk be nektek a Kaposváron nyíló éttermekről és street foodos helyekről, egy azonban kimaradt, amit ezúton pótolunk. Egy olyan helyről beszélünk, ahol egyedülálló módon és állandó jelleggel a gyorskaja királyság mindhárom alapköve - a gyros, a hamburger és a hot dog is - megtalálható, ami nem más, mint az Ázsia Konyha (Fő utca 45.) utcafronti pultja! 

 

Azon kívül, hogy egy helyen megkaphatjuk ezt a mesterhármast, két nagy előnye van a HHG-nek: gyors és olcsó. Ők nem ültek fel a kézműves dolgok fénysebességgel robogó vonatára, maradtak a jól bevált, ugyanakkor olcsó és gyors recepteknél. Amit házilag készítenek, azok a gyroshoz és a hot doghoz használt szószok, fokhagymás, csípős, kapros ízesítéssel. 

 

 

HOT DOGOK:

Sima  - 390 Ft

Dupla - 490 Ft

Sajtos - 490 Ft

Chilis - 490 Ft

 

HAMBURGEREK:

Sima  - 550 Ft

Sajtos - 650 Ft

Dupla húsos - 750 Ft

Dupla húsos, sajtos - 850 Ft

 

GYROS PITÁBAN - 690 Ft 

 

 

Ja, még egy dolog! Ha a hideg érkeztével nem menet közben szeretnétek jól lakni, az étteremben is elfogyaszthatjátok a jóságokat. És ha már ott vagytok, bontsatok egy szerencsesütit is! Ha csak fele akkora Oravecz Nóriság okosság lesz benne mint a miénkben, már megérte itt ennetek!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: