2018. 09. 27., csütörtök, 09:35

Ez az ingyenes horrorjáték pár perc alatt garantáltan megizzasztja a tenyered!

Ebben a játékban nincs a kezedben se plazmaágyú, de még egy leharcolt baseball ütő sem, egy videokamera az egyetlen dolog ami segít abban, hogy a borzalmak végére járj. A September 1999 egy 5 és fél perces horror játék, amiben nem földöntúli hússzörnyek, hanem a para a legnagyobb ellenséged. 

 

Az egész játék olyan, mintha egy VHS kazetta képén keresztül mászkálnánk egy elhagyatott házban, miközben - feltehetően a paranormális jelenségek hatására - a kép rendszeresen beremeg, néha el is tűnik. Sikerült az atmoszférát annyira megcsinálni, hogy ezek az apró dolgok is iszonyat parásak, és akkor még nem mondtunk semmit a háttértörténetről, ami fokozatosan bontakozik ki a játék folyamán. 

A készítő 98DEMAKE honlapján számtalan horror játék fan fejezte ki elismerését, egyetértve abban, hogy a fejlesztő tökéletesen megfogta a horror lényegét, ami nem csak a vérben, belekben és a késsel hadonászásban rejlik.

 

A pár száz megás játék irányítása is a 90-es évekből való, a WASD billentyűkombinációra és az egérre szorítkozik. Innét tölthetitek le Windows-ra és MAC-re is ingyenesen, de meg is tisztelhetitek pár dollárral a fejlesztőt. 

 

Mindenképp próbáljátok ki ha szeretitek a műfajt, nekem konkrétan vizes lett a kezem mire a végére értem... (fülessel még parább!)

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: