2018. 09. 25., kedd, 11:14

Varázslatos képek a csillagos égboltról egy autodidakta fotóstól

Az egyik örök klasszikus a fotós témák rengetegében a csillagos éjszakai égbolt. Grey Chow, a Kuala Lumpur-i fotós is a tejút szerelmesévé vált, szenvedélyének a világ legeldugottabb pontjain hódol Malajziától Indiáig, Új-Zélandtól Indonéziáig. 

"Egyszer láttam, hogy valaki feltöltötte a Tejútrendszerről készült képét egy Facebook csoportba, ami nagyon megfogott. Azelőtt azt gondoltam, hogy óriási teleszkópokat és drága cuccokat kell szereznem ahhoz, hogy ilyen képeket tudjak lőni. De aztán rájöttem, hogy képes vagyok rá a saját kamerámmal is. Azóta teljesen magával ragadott az éjszakai égbolt fényképezése, a legkülönbözőbb helyekre utaztam, és akár 4000 méteres magasságig is felmásztam egy tökéletes képért."

 

 

"Szeretek új és kreatív ötleteket keresni az internetről, ami lehet például egy egyedülálló hely vagy egy olyan fotózási technika amit még nem próbáltam. A stílusom titokzatos, színes és részletekkel teli. A képeim nem csak az éjszakai égboltról szólnak, hanem a gyönyörű tájakról is. És ha a két pazar dolog találkozik egy képen, akkor igazán boldog vagyok."

 

 

Ha tetszettek Grey képei, kövessétek be Instán!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: