2018. 09. 04., kedd, 15:13

Fegyvereket találtak az autójában, a TEK-et hívták a házához

Csománál állították meg azt a férfit hétfőn délután rendőrök akinek a csomagtartójában két fegyvert és több lőszert is találtak, majd értesítették a Terrorelhárítási Központot is.

A Kaposvári Rendőrkapitányságon indult nyomozás ismeretlen tettes ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozók az adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyt, akinek elfogása érdekében összehangolt akciót szerveztek a Terrorelhárítási Központ munkatársainak bevonásával szeptember 3-án a délután órákban. 

 

Az egyenruhások a beszerzett információk alapján, Csoma külterületén igazoltatták a 62 éves gépkocsivezetőt, akinek a járművében, annak átvizsgálása során két lőfegyvert és több lőszert találtak. A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége D. Istvánt elfogta és előállította a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

Lőfegyverek, valamit lőszerek kerültek elő a dombóvári férfi lakhelyén tartott házkutatás alkalmával is, amiket az autóban találtakkal együtt a nyomozók lefoglaltak. 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: