2018. 09. 03., hétfő, 09:59

Mekkora ötlet! Műanyag palackkal duplázhatjuk meg ennek a hangszórónak a hangerejét

Egy Oslo-i cég kifejlesztett egy mini hangfalat, melynek fő vonzereje, hogy kiküszöböli a kis hordozható hangszórók fő problémáját: hogy nem elég hangosak. A sodapop saját hordtáskájához, vagy bármely más kompatibilis műanyag palackhoz képes csatlakozni, megduplázva a készülék fizikai hangerejét. Vagány.

 

A permafrost sodapop hangszórója a palack segítségével akár 10 dB-el is növelheti a mély tartomány hangerejét. A vezeték nélküli hangszórót úgy tervezték, hogy a gyári palack hordtáska is egyben, de helyettesíthető a legtöbb menetes palackkal is.

 

 

A dobozba két darab 4 wattos hangszórót építettek, melyek a gyártó szerint torzítás nélkül biztosítják a kellően gazdag és erős hangzást. Egy passzív basszus membrán található a hangszóró közepén, ez adja az "extra löketet" a palacknak. A hangerő beállításához, a zenék vagy a telefon kiválasztásához egy intelligens érintőképernyő felel. Az 1600 mAh-s, 3.7 V-os akkumulátor elvileg 30 órányi zenelejátszásra elég, ami bőven elég egy hosszúra nyúlt házibulihoz is.

 

 

A csini dizájnnal együtt megvett minket a cucc. Ti mit szóltok hozzá?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: