2018. 08. 12., Vasárnap, 17:29

Csak a szokásos – Beugrott egy sörre a helyi kocsmába, 2000 kilométerrel arrébb tért magához

Meghúzta a váratlant a 27 esztendős Alun Griffiths múlt kedden.

Történt ugyanis, hogy a fiatalembert felhívták a barátai, hogy mi lenne, ha munka után legurítanának egy sört az egyik helyi walesi kocsmában. A srác természetesen nem ellenkezett, és csatalakozott a 15 fős haveri társasághoz. Ha sok jó haver van egy helyen, elég gyorsan fogynak az italok, a srácok pedig kicsit becsípve már a nyaralásokról kezdtek el diskurálni. Páran úgy felszívták magukat, hogy felvetették, mi lenne ha elutaznának együtt nyaralni. De nem máskor, hanem most rögtön, a kocsmából. Végül csak két legény maradt bátor, és ment ki a cardiffi repülőtérre, ahol felszálltak az első gépre, amely indulásra készen állt.

A srácok a sok piától és az utazástól a gépen rögtön be is aludtak, leszálláskor az utaskísérők keltették fel őket, hogy megérkeztek. A fiúk félve néztek össze, és riadtan kérdezték meg, hogy pontosan hova is, mire a hölgy nyugodtan közölte, hogy Palmán vannak. Na igen, de a srácok azt sem tudták melyiken, hiszen Olaszországban és Mallorcán is van ilyen sziget, de végül az utóbbi lett a befutó.

A gépről leszállva Alunt épp a felesége hívta, hogy merre jár, mert kész a vacsora, mire a férfi felkészítette, hogy a választól nem lesz túl boldog. A hölgy nem is volt az, a srácok pedig csak két nappal később, csütörtökön keveredtek haza, hiszen úgy voltak vele, ha már ott vannak, ott is isznak egy picit. Szerencsére utána nem egy másik országban ébredtek.

Szép kerek sztori!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: