2018. 08. 09., Csütörtök, 10:30

Ezek a legmenőbb iskolatáskák a városban! - És ha itt vásároltok, most kedvezményt is kaptok!

Már nincs egy hónap, és bármennyire is rossz ezt hallani, kezdődik a 2018-2019-es tanév. Az egyik legalapvetőbb felszerelés, amire minden diáknak szüksége van, az az iskolatáska, éppen ezért körbenéztünk, hogy milyen az idei felhozatal!

A város egyik legnagyobb kínálatavál rendelkező üzletébe, a Megapapírba vezetett az utunk, és 10 táskát választottunk ki a nem kicsi felhozatalból, amik szerintünk a város legmenőbb darabjai. 

Apróságoknak

A Megapapírban a lovas, pónis, babás motívumoktól kezdve minden megtalálható a felhozatalban, ám ha egy olyan hátit szeretnétek a piciknek, amit 1-2 éven belül nem un meg, akkor mi a virágmintás darabokat ajánlanánk számotokra. 

A Disney örök, ezt mindenki tudja, sokan kifejezetten Mickey egeres mintákat keresnek pólókban, pizsamákban, hogy viselhessék is kedvenc mesehősüket. Ez az iskolatáska jó választás lehet olyan szempontból is, hogy árnyalataiban sötét, így kevésbé látszik meg rajta, ha tulajdonosa összekoszolja. 

Foci fanoknak kötelező darab! Az üzletben eszméletlenül nagy a választék a különböző sportágakat magukon viselő táskákból.

Nagyobbaknak

A Smile termékei az idei évben igazán népszerűek, hiszen minden fiatal rajong a különböző hangulatjelekkel ellátott cuccokért, ennek megspékelése a flitter, amitől ez a táska igazán csajos lesz. 

Legyen make up, ruha, vagy kiegészítő, nagyon trendik a 2018-as évben az ezüst, arany és rose gold cuccok, legyen az táska, tolltartó, vagy tesizsák, a Megapapírban bőven akad belőle választék ilyen árnyalatokban. 

Azoknak is hoztunk egy opciót, akik a színesebb, régi Eastpak táskák formájára emlékeztető darabokat kedvelnék. Az üzletben óriási a választék ezekből a hátikból, rengeteg  verzió hever a polcokon. 

Ha mindenképp egy masszív darabot kerestek, ami több évig bírja a szolgálatot, akkor ezt a bőr iskolatáskát ajánlanánk számotokra. 

Azoknak a fiúknak, akik szeretnének valami apró mintát a táskájukra, azoknak a 2018-as év egyik nagy visszatérőjét, a Rubik kockával ellátott hátizsákokat ajánlanánk. Ha ez nem is fogott meg titeket, még legalább három, mintájában eltérő  táskát találtok a Megapapír üzletében. 

A Megapapírban szinte mindegyik iskolatáskához megtaláljátok a hozzá tökéletesen passzoló torna vagy tisztasági zsákot is, és most 10% kedvezményt is behúzhattok náluk, egy 2-3 kérdéses kérdőív kitöltésével!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: