Beküldés

2018. 08. 08., szerda, 14:13

Ez az ütközés azért biztos feltűnt a sofőrnek! Szemtanúkat keres a rendőrség

Sajnos gyakrabban számolunk be olyan károkozásokról, amelyeknél a vétkes az adatai hátrahagyása nélkül távozik a helyszínről, mint szeretnénk, ám a mostani eset azért biztosan elég nagyot szólt ahhoz, hogy a vétkesen kívül valaki másnak is feltűnjön.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy, egy ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsival, augusztus 7-én 20 óra és augusztus 8-án 7 óra között Kaposváron, a Zaranyi lakótelepen anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr nekiütközött az úttest szélén leállított Ford típusú gépkocsi jobb oldalának, majd a balesethelyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

 

 

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek.

 

 

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.”

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!