2018. 08. 07., Kedd, 13:57

Szerelmesek vagyunk ennek a magyar vloggernek a sminkjeibe

Esztergályos Viktória már kicsi korában is imádott rajzolni és festeni, az utóbbi pár évben azonban ez kicsit háttérbe szorult, ugyanis rájött, hogy akár saját magát is használhatja vászonként. Bár a lány soha nem tanult sminkelni, mégis profikat megszégyenítő módon készíti el az alkotásokat, az eredmény pedig mindig varázslatos lesz.

A tervezés általában nem szokott sok idő lenni. Meglátok valamit, ami ihletet ad, onnan pedig nincs megállás. Általában először lerajzolom az elképzelésem, hiszen így jobban látom, min kell esetleg változtatnom. Ezek után beszerzem hozzá az alapanyagokat, esetleg a kiegészítőket, és elkészítem a videót, ami előtt soha nem tartok főpróbát. Szóval akkor készítem el először.

 – mesélte Viki a Cosmo.hu-nak. Egy ilyen smink elkészítése körülbelül 8-10 órát vesz igénybe, amiben még az utómunkálatok, mint például a vágás vagy a szerkesztés még nincs is benne.

Viki egyébként tényleg képes bármivé, és bárkivé átalakulni, hiszen maszkírozta már magát Halott menyasszonynak, szobornak, halloweeni töknek, de White Walker is volt korábban. Az utóbbinak például az a különlegessége, hogy Viki egyáltalán nem használt hozzá semmi mást, csak és kizárólag festéket. „Nagyon kevés kiegészítőt használok, van amiben semmit. Ilyen például a White Walker, hiszen itt az egész csak smink, még a ruha is festett. Szeretem ha megmutathatom, hogy csupán sminkkel is milyen illúziót lehet kelteni.” 

Elképesztő!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: