A Michelin csillagós éttermekről legtöbbünknek olyan patinás helyek ugranak be, ahova hónapokkal előre kell foglalni, elvárás az elegáns megjelenés, na meg persze a vastag pénztárca. A bangkoki Jai Fai étterem és névadója, ez a 72 éves hölgy homlokegyenest szembe megy ezekkel a közhelyekkel - úgy szerezte meg Thaiföld második csillagát, hogy nagy ívben tojik a díjra.
Ő Jai Fai, Thaiföld két Michelin csillagának egyik tulajdonosa
Enyhe kifejezés hogy puritán a dizájn, és összesen csak 7 asztal van a helyen
A 7-ből csak 2 asztal foglalható, a foglalásokat természetesen kézzel rögzítik
A konyha. Ezekkel az izzó szén sütőkkel dolgoznak
Egyedül ő süt-főz, a többiek csak előkészítik és adogatják neki a hozzávalókat
Az étterem nyitás előtt
Az étlap
Sokan megállnak lefényképezni, de ő csak a főzéssel foglalkozik
Rák omlett. Az étel, ami híressé tette. Azt mondják elképesztően finom
Az omlett belülről. Omnomnom...
A "Részeges tészta". Szuper csípős és iszonyat jó
A számla, ami nagyjából 70 dollárnak (~19.000 Ft) felel meg. Ez az utcai kajáldákhoz képest drága, de még mindig töredéke egy Michelin csillagos étteremének