2018. 08. 01., szerda, 11:38

Nem vált be az innováció - Nem tudott lakcímkártyával fizetni az ebédért, hát távozott

Tegnap délben ebédelni ment egy fonyódi vendéglátóegységbe egy 55 éves férfi, majd miután jóllakott, lakcímkártyájával kívánt fizetni. Miután felvilágosították arról, hogy ez nem fog menni, felállt, és fizetés nélkül távozott.

 

A Fonyódi Rendőrkapitányságon egy helyi vendéglátóegység tulajdonosa tett feljelentést, arról hogy július 31-énegy vendégük ételt és italt fogyasztott, majd bankkártyás fizetést kért. A számláját azonban a lakcímkártyájával kívánta rendezni. Az eladónak azt állította, hogy a tartozását az igazolványával ki tudja egyenlíteni, de miután ez nem sikerült neki, fizetés nélkül távozott.

A rendőrök, a beszerzett információk alapján azonosítottak és elfogtak egy 55 éves férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították, hogy többször is elkövetett már hasonló módszerrel bűncselekményt Fonyódon, ezért a fácánkerti lakost - őrizetbe vétele mellett - üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.  

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: