2018. 08. 01., szerda, 09:46

Építeni kezdték az új kaposvári mozit!

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a város legnépszerűbb mozija, a Cinema City bedobta a törülközőt a Kaposvár Plázában, helyét pedig augusztustól a Kultik Mozihálózat veszi át, akik tegnap már munkához is láttak.

Megkezdték a munkálatokat a Kultik munkatársai a Kaposvár Plázában. A srácokra sok munka vár, ha minden ígéretet be akarnak tartani, hiszen az előzetes információk szerint jelentős ráncfelvarrásra készülnek. Az ülőhelyeket teljesen kicserélik, és 600 darab vadi új, spanyol mozis fotel fog gondoskodni a kényelmünkről.

 

A csepeli Kultik mozi így fest. Ilyen lesz a kaposvári is?

De nem csak a kényelem, hanem a látványvilág is javulni fog a hírek szerint, hiszen a Kultik olyan 3D technológiával szereli fel legnagyobb termét, amelyet a cannesi és velencei filmfesztiválokon használnak, párosítva az egyik legjobb Christie VIVE hangrendszerrel, ami azért már tényleg nem lesz semmi…

 

A legjobb technikával dolgoznak majd

A srácok viszont bővíteni szeretnék csapatukat is, így most bárkinek lehetősége van az új moziban dolgozni. A hirdetés szerint a Kultik büféseket és jegykezelőket keres egyenlőre, valószínűleg augusztusi kezdéssel. Igen, pontosan, ez azt jelenti, hogy várhatóan még ebben a hónapban megnyitja kapuit az új Kultik mozi Kaposváron! 

Várjuk már!

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: