2018. 07. 31., kedd, 15:47

Ezzel a chatbottal minden kaposvári diák élete könnyebb lehet!

Két szegedi iskolás készített egy olyan Facebook Messengerre alapuló új chatbotot, amely az országban minden diák számára nagy segítség lehet.

Szegedi gimnazisták készítettek egy olyan cahtbotot, melynek legnagyobb előnye, hogy bárki használhatja telepítés nélkül, hiszen már egy meglévő platformon alapul, amin csak a megfelelő kulcsszavakra van szükség. A Sulibot egy tökéletes felület lehet minden iskola számára, hiszen ezen keresztül pillanatok alatt el lehet érni minden, a Messengert használó diákot, akik számára egyszerre lehet hasznos infókat küldeni, legyen az, hogy merre van a keresett tanárunk, elmarad e valamelyik óra vagy épp, hogy mikor lesz az aktuális ünnepség.

 

 

A Sulibot úgy lett fejlesztve, hogy minél személyesebb, közvetlenebb legyen, ezáltal is barátságos hangnemet teremtve a diákokkal. Egyéni statisztikákat is tud mutatni a program sőt, a szülők is használhatják, akik így tájékozódhatnak például az értekezletek időpontjáról. A Sulibot most fél évig ingyenes minden iskola számára sőt, a szerverköltséget is a fejlesztőgárda állja, csak fel kell velük venni a kapcsolatot ITT.

 

Kinek a sulijában férne el a Sulibot?

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: