2018. 07. 16., hétfő, 14:47

Ünnepeld velünk a születésnapunkat! 3 éves a 74nullanulla!

Ennek alkalmából pedig parádés programokat szerveztünk nektek a Desedára!

 

Három esztendővel ezelőtt indult útjára Kaposvár új online magazinja, a 74nullanulla. Azóta már rengeteg víz lefolyt a Kaposon, ám mi még mindig kitartunk, és elhivatottan gyártjuk nektek az informatív, érdekes vagy épp vicces tartalmakat, legyenek azok kisebb cikkek, vagy hosszabb videós beszámolók egy-egy kaposvári eseményről.

Az évek alatt már rengeteg helyen megfordultunk, összeszámolni se tudjuk, hány, eddig számunkra ismeretlen dolgot próbáltunk ki, mennyi érdekes arccal találkoztunk ráadásul mindezt mennyire élveztük. Nem tudjuk rendesen kifejezni hálánkat irántatok, amiért figyeltek, néztek, olvastok és követtek minket. 

 

 

De azért megpróbáljuk!

Július 21-én szombaton ezért meginvitálunk minden egykori, jelenlegi vagy jövőbeni olvasónkat, partnerünket, hirdetőnket, követőnket, utálónkat, szeretőnket, rajongónkat, gyűlölködőnket, hogy töltsenek el velünk egy napot a Deseda partján, a szabadstrandon, ahol sok-sok programmal és szeretettel várunk mindenkit!

 

Mivel készülünk nektek?

Szeretnénk emlékezetessé tenni a harmadik esztendőnket, ezért nem is egy mókával készültünk nektek szombatra. A Wakeboard pályát uralmunk alá vesszük délután, így bárki, szabadon kipróbálhatja majd ezt a sportágat, ráadásul felhúzunk egy óriási csúszdát is, ahol habok alá merülve lehet majd száguldozni!

 

 

Természetesen a talpalávalót is mi szolgáltatjuk egész nap, ahogy nem feledkezhetünk el az italokról és a finom ételekről sem, amelyeket a helyszínen készítünk majd el. Ha pedig bármiféle észrevételetek vagy kérdésetek lenne az oldallal kapcsolatban bármelyik kollégánk irányába, akkor azt is megtehetitek majd július 21-én, a Deseda szabadstrandján, reggel 10 órától egészen kifulladásig!

 

 

Puszi-pacsi, várunk mindenkit!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: