2018. 07. 13., Péntek, 15:20

Kaposváron is van már felhőkarcoló! - A Szikla jött, látott és zúzott

Elképesztő mennyiségű filmet termel az utóbbi években Dwayne 'The Rock' Johnson, ráadásul a kolosszus nem is csak egy műfajban jelenik meg, bár kétségtelen, hogy az akciófilmek állnak neki a legjobban.

Ezúttal egy akciódús családi filmben kapott főszerepet a Szikla, aki egy biztonsági vezető bőrébe bújik a Felhőkarcoló során. A korábban FBI ügynökként dolgozó férfi, egy rajtaütés során vesztette el egyik lábát, ám ez nem akadályozza meg abban, hogy teljes életet éljen. Családjával egy Hong Kong-i szupermodern, 220 emeletes új épületébe, a Gyöngybe költözik, ahol nyugodtan tengetik hétköznapjaikat.

De persze nem is lehetne akciófilm, ha nem ütne be a baj, amely jelen formában egy tolvaj bandában testesül meg, akik felgyújtják az épületet. Bármilyen szupermodern is a Gyöngy a tűz az tűz, hősünk családja pedig az épületben reked, ráadásul a tűzfészek felett. Nincs más hátra, a Sziklának be kell jutnia az épületbe, amelyet egy darun keresztül gyorsan abszolvál is, majd kezdődhet a mentőakció. 

Ám természetesen nem olyan egyszerű az, hiszen a családnak már nem csak a tűzzel kell szembenéznie, de a rablókkal is, akik túszul ejtve őket arra kényszerítik a már fél életét kiziháló családapát, hogy segítse tervüket és szerezze meg a kincset. Az, hogy ez sikerül neki, megtekinthető a kaposvári Cinema Cityben az alábbi időpontok egyikén:

PÉNTEK: 17.45, 20.00, 22.15

SZOMBAT: 11.30, 15.30, 17.45, 20.00, 22.15

VASÁRNAP: 11.30, 15.30, 17.45, 20.00

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: